«ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ» ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ, ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!


035709275
Όπως είναι γνωστό, κατά την προ ημερών έφοδο της Αστυνομίας στις γιάφκες των παρακρατικών-αναρχοκομμουνιστών στην ΑΣΟΕΕ, βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινα ρόπαλα, κράνη, κουκούλες, εκατοντάδες άδεια γυάλινα μπουκάλια για την κατασκευή βομβών μολότοφ, καθώς και μια φωτογραφία-αφίσα του… Στάλιν.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον… φέρελπι εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, όλα τα παραπάνω «είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι καθενός μας», είδη οικιακής χρήσης, που λέμε!!!
235093650863
Ιδού ο απίστευτος διάλογος του Σκουρλέτη και των δημοσιογράφων του Alpha 9.89 Βερύκιου και Σταυρόπουλου, στην απείρου κάλλους ραδιοφωνική συνέντευξη του συριζαίου:
Δημοσιογράφος: Πέστε μου αν ζούσατε εσείς ως κυβέρνηση αυτό το χάλι με το παρεμπόριο στην Πατησίων όπου από τη μία άκρη ως την άλλη οργιάζει το παρεμπόριο και έπρεπε να σταματήσει. Θα λέγατε στην αστυνομία, πηγαίνετε και πιάστε αυτούς τους ανθρώπους;…
Σκουρλέτης: Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ, με πρόσχημα το παρεμπόριο, επιχειρήθηκε να εμπεδωθεί ένα καθεστώς κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου. Δεν είχαν καμία δουλειά να υπάρξουν τόσες πολλές αστυνομικές δυνάμεις…
Δημοσιογράφος: Αφού μέσα εκεί κρύβονταν….
Σκουρλέτης: Δεν είχε καμία δουλειά τόσος μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων να μπει μέσα και να κάνει γυαλιά-καρφιά τα γραφεία φοιτητικών παρατάξεων. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί μετά το ΄74. Το γνωρίζετε ότι δεν έχει ξανασυμβεί. Όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα. Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας. Αποδείχθηκε εντελώς ότι δεν υπήρχαν στοιχεία. Τώρα για το παρεμπόριο που λέτε, προφανώς αν βρέθηκαν μέσα εμπορεύματα κακώς ήταν και υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα αυτοπροστασίας του πανεπιστημιακού χώρου από το ίδιο το πανεπιστημιακό κίνημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πανεπιστημιακό κίνημα, αυτό πληρώνουμε τώρα…»

Παρεμπιπτόντως, ιδού και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το παρεμπόριο: θα λυθεί το πρόβλημα όταν θα δημιουργηθεί… πανεπιστημιακό κίνημα. Στο μέλλον, όταν θα ’ρθει ο… σοσιαλισμός, που λέει και η Παπαρήγα. Μέχρι τότε, οι αγρίως φορολογούμενοι έμποροι ας κάνουν… υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου