Φίλιππος, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου στην 6η θέση των «top» εργένηδων στον Κοσμο απο αμερικανικό περιοδικό «Town and Country»!!!




 
Τύφλα να 'χει ο Τζορτζ Κλούνεϊ! Ο Σταύρος Νιάρχος και ο Φίλιππος, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, αποδεικνύονται πιο «εκλεκτοί εργένηδες» από τον Αμερικανό ηθοποιό που μέχρι πρότινος σάρωνε τέτοιου είδους βραβεία. Το αμερικανικό περιοδικό «Town and Country» τους κατέταξε σε αρκετά υψηλές θέσεις στη λίστα που δημοσίευσε με τους σαράντα πιο ποθητούς εργένηδες στον κόσμο. Ο Φίλιππος βρέθηκε να φιγουράρει στην 6η θέση, με τους συντάκτες να σχολιάζουν ότι η γυναίκα που θα τον παντρευτεί δεν θα στεφθεί βασίλισσα, καθώς έχει καταργηθεί η μοναρχία στη χώρα μας. Λίγες θέσεις χαμηλότερα, στη 13η θέση κατατάχθηκε ο γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, για τον οποίο οι συντάκτες του περιοδικού δεν διστάζουν να αμφισβητήσουν το γούστο του στις γυναίκες, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη Λίντσεϊ Λόχαν και την Πάρις Χίλτον.

Ποιος επιλέχθηκε ωστόσο ως ο πιο ποθητός εργένης στον κόσμο; Ο πρίγκιπας Χάρι! «Είναι ο λιγότερο κουμπωμένος γαλαζοαίματος, ο πιο άτακτος, αυτός που βγαίνει με πολλές γυναίκες, κατεβάζει πάρα πολλά ποτά και γυρίζει σπίτι τη λάθος στιγμή. Γι' αυτό μας αρέσει περισσότερο!» έγραψαν οι συντάκτες, δικαιολογώντας την επιλογή τους. Οσο για τη «σταθερή αξία» σε τέτοιου είδους λίστες, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έπεσε στην 33η θέση. Φαίνεται ότι τα 51 πλέον χρόνια του δεν τον καθιστούν και τόσο ποθητό, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι τρεις θέσεις πίσω του ακολουθεί ο 75χρονος Τζακ Νίκολσον.

Την πρώτη πεντάδα αντιθέτως συμπληρώνουν ο 32χρονος Αυστριακός γκόλφερ Ανταμ Σκοτ, ο 43χρονος γιος του σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν, Αντριου, ο 26χρονος Αργεντινός ιππέας Φακούντο Πιέρες και ο 31χρονος Αμερικανός Τζον Φαβρό που έγινε ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία συντάκτης προεδρικών ομιλιών. Εντονη παρουσία στη λίστα υπάρχει από γαλαζοαίματους, με τον Πιερ Κασιράγκι του Μονακό, τον Κάρολο Φίλιππο της Σουηδίας και τον Αμεντέο του Βελγίου να καταλαμβάνουν την 7η, την 8η και την 9η θέση, αντίστοιχα. Μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο προκαλεί το όνομα στην 32η θέση, αυτό του 79χρονου βραβευμένου με Πούλιτζερ Φίλιπ Ροθ, ο οποίος είναι ο γηραιότερος της λίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου