Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες των Θερμοπυλών - Ολόκληρη η εκδήλωση Μνήμης

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές από κάθε άκρη της Πατρίδας μας συνέρρευσαν και φέτος στο μνημείο των Θερμοπυλών και στο άγαλμα του Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τον ασιατικό κίνδυνο. Με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας χιλιάδες Χρυσαυγίτες από ολόκληρη την Ελλάδα τέλεσαν το χρέος απέναντι στους Ήρωες και ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων.  

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έγινε δέκτης θερμών επευφημιών κατά την άφιξή του στον χώρο της τελετής.  
Πρώτος στην εκδήλωση τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξιστόρησε τα γεγονότα της Μάχης των Θερμοπυλών.

   
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος έκανε μια αντιστοιχία του αιώνιου Ελληνισμού της Ανδρείας και του Πολιτισμού με το σύγχρονο προσκυνημένο "γραικυλιστάν" των υποτακτικών του Μνημονίου.  
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες εκτελούσαν ανέκαθεν το καθήκον τους στο Μνημείο των Θερμοπυλών, από τότε που συγκεντρώνονταν μια χούφτα συναγωνιστές. Τώρα είμαστε χιλιάδες!


   

Στην συνέχεια μίλησε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος έστειλε το μήνυμα πως οι Χρυσαυγίτες δεν συμβιβάζονται και δίνουν με πάθος τον εθνικό Αγώνα σε κάθε γωνιά της Πατρίδας.
   
Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.  


 Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τόνισε πως στήνουμε νέες Θερμοπύλες απέναντι στους εχθρούς του Ελληνισμού. Τότε κάποιοι μήδισαν και πρόδωσαν όπως ο Εφιάλτης, αλλά κάποιοι Γενναίοι αντιστάθηκαν και πολέμησαν μέχρι τέλους. Έτσι και σήμερα η Χρυσή Αυγή κόντρα στους προδότες θα δώσει τον Αγώνα μέχρι την Νίκη. Η επίσημη πολιτεία της λήθης, του ανθελληνισμού και του ραγιαδισμού ποτέ δεν τίμησε την θυσία των υπερασπιστών των Θερμοπυλών. Μόνο η Χρυσή Αυγή το κάνει εδώ και χρόνια και θα συνεχίζει να το κάνει. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο του Αγώνα, του να μην γυρίζεις την πλάτη στο εχθρό και να μάχεσαι μέχρι τέλους. Μολών Λαβέ!

   

Στην συνέχεια οι Συναγωνιστές άναψαν τις δάδες, σχηματίζοντας τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο και κατατέθηκε στεφάνι εις Μνήμη των Ηρώων. Η συγκλονιστική τελετή ολοκληρώθηκε με προσκλητήριο νεκρών, ενός λεπτού σιγή και την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου