Σε εμφύλιο καλούν οι Μπολσεβίκοι - Από κοντά και ο... δημοκράτης Σαμαράς

Σε εμφύλιο καλούν οι Μπολσεβίκοι - Από κοντά και ο... δημοκράτης Σαμαράς

Τις πιο μαύρες σελίδες της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας ξυπνούν οι μπολσεβίκοι και οι φιλελεύθεροι συνεργάτες τους. Λίγες ώρες μόλις μετά τις εκκλήσεις για εμφύλιο της μπολσεβίκας από την Εκάλη, Κανέλλη, «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει», ήρθε και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, να κάνει εμφυλιοπολεμικά κελεύσματα.
Ενώπιον του πλήθους παρακρατικών και αριστερών, ο Κουτσούμπας, προέτρεψε σε «τσάκισμα του φασισμού», θυμίζοντας άλλες εποχές, όπου όποιος διαφωνούσε με το ΚΚΕ, που τότε απαρτιζόταν και από το σημερινό ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτελούταν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.
Λίγη ώρα μετά η προτροπή του Κουτσούμπα γινόταν πραγματικότητα, αφού οι παρακρατικοί άρχισαν τα επεισόδια στο Κερατσίνι, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ευθύς μετά την προτροπή Κουτσούμπα για εμφύλιο, οι παρακρατικές συμμορίες άρχισαν το έργο τους και όμως ουδείς αναφέρεται σε αυτά τα κελεύσματα. Φυσικά, αυτό δείχνει πως η αριστερά είναι πρόθυμη να κινήσει στον δρόμο που δείχνει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, ώστε ο κόσμος να τρομοκρατηθεί από τις επιθέσεις των εντολοδόχων της συγκυβερνήσεως και να εμπιστευτούν για την «σωτηρία» του στους μνημονιακούς απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Συνάδει, βέβαια, αυτό με τον διαχρονικό ρόλο της αριστεράς ως τσιράκι του συστήματος, που κάνει την «βρώμικη» δουλειά του τελευταίου. Όπως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι κομμουνιστές εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα της Μόσχας, που ήθελε να καταστήσει την Ελλάδα επαρχία της, και της πλουτοκρατίας που δεν ήθελε να αποδώσει τα πρέποντα στην Ελλάδα για την συμμετοχή της στην πλευρά των νικητών, έτσι και τώρα οι μπολσεβίκοι δρουν κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων, που πολλάκις έχουν απαιτήσει αυτά που πράττει σήμερα, φανερά κι απροκάλυπτα, η αριστερά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου