ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ : ΠΑΣΟΚ > ΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ‏

Πώς λέγεται το εσπεριδοειδές που έχει χρώμα πορτοκαλί, βγαίνει το χειμώνα, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και μπορείς να φτιάξεις χυμό; Η απάντηση, που θα δώσετε όλοι φυσικά, είναι το πορτοκάλι. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα κάποιου πράγματος, αρκεί να το
περιγράψουμε με σαφήνεια για να το καταλάβει ο άλλος.

Αυτό ακριβώς, με προηγούμενες δηλώσεις του, έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, περιγράφοντας το ΠΑΣΟΚ, ως εγκληματική οργάνωση... Όταν αποκάλεσε τον Κώστα Σημίτη «αρχιερέα της διαπλοκής», περιέγραψε μία δομημένη οργάνωση, η οποία διαπλέκεται με οικονομικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό τον πλουτισμό. Ο πρώτος τη τάξη είναι ο Αρχιερέας της, ακολουθούν οι ιερείς, οι ψάλτες, οι καντηλανάφτες και οι πιστοί της διαπλοκής. Αυτό είναι ένα καθαρά πυραμιδοειδές σχήμα, που καταδεικνύει σαφέστατα, ότι υπάρχει οργάνωση.

Ο Κώστας Καραμανλής κατέδειξε το ΠΑΣΟΚ για άλλη μία φορά, ως εγκληματική οργάνωση στο Μπαϊρακτάρη, όταν μίλησε για τους «εθνικούς νταβατζήδες». Δηλαδή μας είπε, ότι υπάρχει μία εθνική εγκληματική οργάνωση, οικονομικής μαστροπείας.

Κατά τον ποινικό κώδικα, εγκληματική οργάνωση θεωρείται και μία οικονομική οργάνωση, γι' αυτό και η Πολιτεία έχει συστήσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και οι παραβάτες της Νομοθεσίας κατηγορούνται για κακούργημα και διώκονται ποινικά.

Όταν έχουμε έναν πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος κατά την Δικαιοσύνη, έχει πάρει μίζες, όταν ένας άλλος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Τάσος Μαντέλης, έχει πάρει και αυτός μίζες, όταν το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο Θόδωρος Τσουκάτος, έχει πάρει μία βαλίτσα με Γερμανικά Μάρκα από τη Siemens και ουδέποτε μάθαμε πού πήγαν τα λεφτά και αν ήταν μόνο αυτά, τότε αυτό ακριβώς συνιστά τον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης!!! Ιεραρχία, δομή και επιβεβαιωμένο από την Δικαιοσύνη οικονομικό έγκλημα.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό, θα έπρεπε ο Εισαγγελέας να παρέμβει και να διερευνήσει την υπόθεση της συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης, εφόσον έχει τις αποδείξεις που προαναφέραμε και την ρήση του Κώστα Καραμανλή, όχι μία, αλλά δύο φορές!!!

Δικαιοσύνη και δημοσιογράφοι για... κλάματα

Γιατί λοιπόν, οι Εισαγγελείς στην δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν καλούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, όπως θέλει ο πρώην Υπουργός, το προστάζει η λογική και η γνωμάτευση του Κώστα Καραμανλή για τον Αρχιερέα της διαπλοκής τον Κώστα Σημίτη; Γιατί η Δικαιοσύνη έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γιατί προσεγγίζει διαφορετικά το θέμα της Χρυσής Αυγής και διαφορετικά το ΠΑΣΟΚ; Γιατί η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει διαφορετικά το ΣΥ.ΡΙΖ.Α;

Παραστρατιωτική οργάνωση χαρακτηρίζουμε μία δομημένη ιεραρχικά οργάνωση εξοπλισμένη με στρατιωτικό υλικό, Καλάσνικοφ, ρουκέτες και εκρηκτικές ύλες, η οποία δολοφονεί πολίτες και αξιωματούχους του κράτους. Τέτοιες οργανώσεις είναι η 17 Νοέμβρη, ο ΕΛΑ, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, οι Επαναστατικοί Πυρήνες κ.τ.λ. Παραδόξως, η Δικαιοσύνη αγνοεί επιδεικτικά, ότι ένα Κοινοβουλευτικό Κόμμα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εν προκειμένω, έχει παράσχει πολιτική στήριξη και υπέρμετρη συμπάθεια σε τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις και ποτέ δεν διερεύνησε σε βάθος ενδεχόμενη σχέση του κόμματος με αυτές.

Στη Χρυσή Αυγή μπορεί κάποιος να προσάψει και δικαίως, πολλούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά προς το παρόν, είναι μία παρά-αστυνομική οργάνωση και όχι παραστρατιωτική. Ο ξεπεσμός της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά της Καραμανλικής πτέρυγας, δεν έχει τελειωμό. Συγκυβερνούν με μία εγκληματική οικονομική οργάνωση και αρνούνται να διερευνήσουν υποθέσεις τρομοκρατίας, τις οποίες το κόμμα τους τις πληρώσει με αίμα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υποβάλουμε ένα ερώτημα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις παλιές καραβάνες του πολιτικού μας συστήματος και στους εκλεκτούς συνταγματολόγους. Δεν βλέπετε, ότι ο Νίκος Δένδιας έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους και ισχύος της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας προς τη Δικαστική; Δεν βλέπετε, ότι τα καρτούν του Μεγάρου Μαξίμου, μέσα στην αγωνία τους να αγκιστρωθούν στην εξουσία, αλλοιώνουν δομικά το Πολίτευμα και την λειτουργία της Δημοκρατίας; Έχετε καταλάβει πραγματικά τι είδους βιομηχανία, μέσα στην πολιτική τους αμάθεια, θέλουν να στήσουν; Θέλετε να πάτε σε εκλογές με την δικαστική εξουσία ως διαιτητή και διευθετητή του πολιτικού συστήματος; Σας καλούμε να σκεφτείτε με νηφαλιότητα και χωρίς δογματισμούς, ποιος «Νίκος» είναι πιο επικίνδυνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου