"Νύχτα των Κρυστάλλων" και διχασμός ενώ η τρόϊκα "τρίβει τα χέρια της"...


Καταστάσεις ανωμαλίας βιώνει και πάλι η χώρα μετά την "πολιτική χρέωση" στον Λαϊκό Συνδεσμο-Χρυσή Αυγή της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα σε επεισόδιο στο Κεραατσίνι από έναν 45χρονο ο οποίος αρχικά χαρακτηρίστηκε "μέλος της Χρυσής Αυγής" εν συνεχεία "οπαδός της Χρυσής Αυγής" και εν συνεχεία δια στόματος του υπουργού Δημίσιας Τάξης Νίκου Δένδια απλά "προσκείμενος στην Χρυσή Αυγή".

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στοιχείο που να δείχνει ότι η αποτρόπαιη δολοφονία είχε πολιτικό χρώμα, πέρα από τους ισχυρισμούς των περισσότερων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.

Εδώ και λίγη ώρα αναρχικοί και ακροαριστεροί με τις "αόρατες ευλογίες" της τρόϊκας και της κυβέρνησης ("ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται" ειδικά αν προκάλεσε αυτός αναμπουμπούλα") έχουν αποδυθεί σε ένα όργιο βίας και ετοιμάζεται μια νύκτα που μπορεί να εξελιχθεί σε "νύχτα των κρυστάλλων" για την χώρα.

Στον Λαϊκό Σύνδεσμο η ηγεσία του κόμματος συστήνει στα μέλη του ψυχραιμία και να μην απαντούν στις προκλήσεις αλλά να απευθύνονται στα οικεία αστυνομικά τμήματα και να ζητούν την προστασία των αστυνομικών αρχών όταν τους επιτίθενται.

Πέρα από τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την επίθεση των κουκουλοφόρων, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα "άγνωστοι" έκαχαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα ενεχυροδανειστήριο.

Τα γραφεία του κόμματος "πυροβόλησε" με ένα πιστόλι κρότου λάμψης κάποιος που επέβαινε σε αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες μαζί με υπάλληλο της ιταλικής πρεσβείας!

Στα Χανιά, σύμφωνα μετά το τέλος της "αντιφασιστικής" πορείας που διοργάνωσαν το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΧ, ομάδα περίπου 200 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν ξύλα και πέτρες, επιτέθηκαν στην αστυνομική διμοιρία που φυλούσε τα γραφεία ττου Λαϊκού Συνδέσμου στην οδό Τζανακάκη τα οποία είχαν εκκενωθεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και οι διαδηλωτές έφυγαν σπάζοντας τα πάντα προς την πλατεία της Δημοτικής αγοράς των Χανίων.

Στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τη 13.00 οι διαδηλωτές που είχαν κινηθεί από τη Βενιζέλου, μέσω Τσιμισκής στη Λεωφόρο Νίκης και από εκεί στο λιμάνι θέλησαν να φθάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντάκη στα Δικαστήρια, αλλά εμποδίστηκαν προσωρινα από αστυνομικές δυνάμεις.

Στο μεταξύ και απο το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη είπε πως "από το Πέραμα στο Κερατσίνι φασίστας δε θα μείνει" ενώ απευθυνόμενη στους βουλευτές της Χρυσής ΑΣυγής τους προειδοποίησε ότι "θα βγουν απο την Βουλή όπως ακριβως μπηκαν".

Συγκεντρώσεις κατά του κόμματος διοργανώνονται από αριστερές και ακροαριστερες ομάδες και κόμματα σε πολλά σημεία της Ελλάδας και όλοι πλέον φοβούνται για τα χειρότερα.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι»


 


«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό».
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία.
Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου