Το success story της συγκυβέρνησης ταξιδεύει στις ΗΠΑ!!!!Και ο κομπιναδορος Αβραμοπουλος Ξεχρεωνει χρεη στους Φιλους του Εβραιους


Α. Σαμαράς και ''Dirty Benny'', με Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, 8 Αυγούστου
(πιθανά και στη Νέα Υόρκη, τέλη Σεπτεμβρίου, γιά την γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ)
σαμαρας, samarasH ηγεσία των ΗΠΑ αναμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει ''από πρώτο χέρι'' (δηλαδή, από τον πρωθυπουργό και από τον αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ''χούντας'', που κυβερνά βασικά με ... ''προεδρικά διατάγματα''), λεπτομέρειες γιά το νεοελληνικό success story της συγκυβέρνησης, αλλά και γιά τις ''παραδοσιακές'' μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην μνημονιακή ''αποικία'' Ελλάδα: Μίζες, αρπαχτές, ρουσφέτια, ''νταβατζήδες'', φοροαπαλλαγές ημετέρων,
μαύρο χρήμα σε πολιτικούς, ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία, έλλειψη Δικαιοσύνης-ισονομίας κ.ά... Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι Αμερικανοί γιά την μοναδική ελληνική κοινοβουλευτική ικανότητα του κουκουλώματος σκανδάλων και ειδικά των σχετικών με ''λίστες'', με πρώτη την ''λίστα Λαγκάρντ''. Γιά το ζήτημα αυτό, θα έχουν άμεση ενημέρωση από τον πρωτεργάτη της ''δουλειάς'', τον ''Dirty Benny''.
Σημ.: Γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί και μία ''ομογενειακή συγκέντρωση'' στη Νέα Υόρκη, γιά να μιλήσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος λέγεται ότι θα επισκεφθεί πάλι τις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με την Benny, γιά να παραστεί στην 68η Σύνοδο της Συνέλευσης του ΟΗΕ (24 Σεπτεμβρίου η ομιλία του, αν γίνει η επίσκεψη)
.
Συνεχίζεται το success story της (συγ)κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ανήλθε στο 160,5% του ΑΕΠ για το πρώτο τρίμηνο του 2013, δηλ. παρουσίασε αύξηση 24,1% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Με φρέσκα υλικά ''χτίζεται'' η νέα μνημονιακή Ελλάδα
Ο Χρήστος Παπουτσής θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα (Ουάσιγκτον), με απόφαση του πρωθυπουργεύοντα Α. Σαμαρά, μετά από παρέμβαση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου. Φημολογείται ότι, ένας από τους 'Ακη Τσοχατζόπουλο, Τ. Μαντέλη, Θ. Τσουκάτο, ενδέχεται να αναλάβει καθήκοντα ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, με πρόταση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.
.


ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


avramop.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλους θα τύχει επίσημης υποδοχής στο Πεντάγωνο την ερχόμενη Τρίτη. Η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Ουάσιγκτον κρίνεται , ιδιαίτερα σημαντική στην παρούσα χρονική συγκυρία, τόσο ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, στις 8 Αυγούστου, όσο και λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή. Ο κ. Αβραμόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του Τσακ Χέιγκελ, θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ σε μια κρίσιμη περίοδο για το εγγύς και ευρύτερο διεθνές περιβάλλον. Οι συνομιλίες Αβραμόπουλου-Χέιγκελ θα περιλαμβάνουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις σε ζητήματα στρατιωτικής συνεργασίας και ασφάλειας, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή. Η κυβέρνηση Ομπάμα θεωρεί την Ελλάδα «πολύτιμη φίλη και σύμμαχο» χώρα, κάτι που τόνισε και ο προτεινόμενος από τον Αμερικανό ηγέτη για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς. Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι «διανύουμε μια από τις καλύτερες περιόδους στις μεταξύ μας σχέσεις». Με βάση το δεδομένο αυτό και το γεγονός ότι, παρά τα οικονομικά προβλήματα, η Ελλάδα θεωρείται από τις ΗΠΑ «ισχυρός παράγοντας σταθερότητας», Αβραμόπουλος και Χέιγκελ θα συζητήσουν όλο το φάσμα των εξελίξεων (Βαλκάνια, Τουρκία, Αίγυπτος, Συρία, Μεσανατολικό). Επίσης, θα εξεταστούν συγκεκριμένοι τρόποι για περαιτέρω βελτίωση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών. Οι Αμερικανοί επενδύουν στον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας, θεωρώντας την χώρα μας «αξιόπιστο εταίρο». Κατά τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής 'Άμυνας με τον Αμερικανό ομόλογό του, αναμένεται να δοθεί η ευκαιρία για να επιβεβαιωθεί το «άριστο επίπεδο» της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ στον αμυντικό τομέα και στο πλαίσιο των Ευρωατλαντικών δομών. Επίσης, θα συζητηθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται σε θέματα που αφορούν την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.
 Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τον Χέιγκελ για την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει στη διαδικασία ενσωμάτωσης της Κύπρου στο «Συνεταιρισμό για την Ειρήνη» (PfP).

 Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Χέιγκελ την Τρίτη, ο υπουργός θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πενταγώνου για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου και θα επισκεφθεί το εκκλησάκι προς τιμήν των «Ηρώων της Αμερικής», όπου θα υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών. Νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος θα παρευρεθεί σε τελετή στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με στελέχη της Βουλής και της Γερουσίας. Την Τετάρτη, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, θα παραστεί σε ειδική τελετή στο Αμερικανικό Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος, όπου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Μουσείου και του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία για έρευνα και αναπαραγωγή πληροφοριών από φακέλους της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Αρχείων, με σκοπό την καταγραφή της ιστορίας δίωξης και εξόντωσης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας κατά τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. 


Εκει ο Αβραμοπουλος!!!Ρε μπας και ειναι Υπουργος του Ισραηλ και δεν το πηραμε χαμπαρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου