ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ»

lathrometanastes preview
Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο και πολύ θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Δένδια αν έχει βάση ή αν γνωρίζει για τέτοιου είδους, εθνικά επιζήμιες, πρακτικές:
Είναι κοινό μυστικό πως ανάμεσα στους δήθεν αντιεξουσιαστές κυκλοφορούν και δρουν λαθρομετανάστες, αλλά αυτό που μέχρι τώρα ήταν η κοινή αίσθηση και υποψία τώρα πλέον επικαιροποιείται με την «βούλα του Δικαστηρίου», αφού αποδεικνύεται πως ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές δρουν παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι βεβαίως είναι οι πρώτοι που εξαφανίζονται όταν επεμβαίνει η αστυνομία.
Βασικά η συμμετοχή των λαθρομεταναστών  δεν οφείλεται σε ιδεολογική σύμπτωση αλλά στην προσδοκία αμοιβής, ενώ κάποιοι εξ αυτών δρουν και με γνώμονα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», όπου το τερπνόν ισοδυναμεί με το να βγάζουν τα μοχθηρά απωθημένα τους ενάντια στην χώρα μας ενώ το ωφέλιμο είναι ασφαλώς η αμοιβή τους.
Αυτές οι ανθελληνικές ομάδες «κρούσης» που προκαλούν συχνά την αντίδραση του ελληνικού πληθυσμού, πλαισιώνονται σε υποστηριχτικό επίπεδο από οργανώσεις αντιρατσισμού που σε πρώτη φάση, ασύνδετα δήθεν με το γεγονός, μεγεθύνουν το πρόβλημα που οι ομάδες κρούσης δημιουργούν.
Και δημιουργούν ενορχηστρωμένα κάποιο άλλο καινούργιο εκ του μηδενός θέμα, έχοντας ωστόσο ξεκάθαρο σκοπό να προσβάλλουν και να δυσφημίσουν την χώρα μας στο διεθνές περιβάλλον.
Όπως εξομολογήθηκε μέλος των αντιεξουσιαστών: «Όταν θέλουμε να εμφανίσουμε όγκο μαζεύουμε καμιά 50αριά λαθρομετανάστες, και 20 εμείς, μαζευόμαστε μια καλή ομάδα για να κάνουμε εντύπωση. Το ίδιο και όταν λιντσάρουμε χρυσαυγίτες. Εκεί οι περισσότεροι είναι μετανάστες και έρχονται και τζάμπα».
Γίνονται αυτά τα πράγματα κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη; 


Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου