ΤΑ "ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΒΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ...

Samaras Antonis
Προσπαθούν οι κολαούζοι και οι υποτακτικοί της Συγγρού να πείσουν τον λαό, τον δυστυχή πολίτη που αποκοιμισμένος δεν γεμίζει πια την πλατεία Συντάγματος, ότι τα γαμοσταυρίδια Σαμαρά μπροστά στην κάμερα, είναι η ανθρώπινη πλευρά του πρωθυπουργού, προσκυνητή των δοσίλογων ταγματασφαλιτών του Μελιγαλά, όπως λέει και εκείνο το παλληκάρι ο Μαζιώτης(που τον θυμηθήκαμε πάλι).
Όχι. Θα σας απογοητεύσουμε. Πρόκειται για αφαίρεση της κουρτίνας(σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ συγχαίρουμε τον μοντέρ που αμελώς άφησε να του περάσει το πλάνο με τις βωμολοχίες για να καταλάβει ο κόσμος για τι βρωμόστομο πρωθυπουργό μιλάμε τόσο καιρό και όχι μόνον βρωμόστομο), από το καταχλωμιασμένο πρόσωπο ενός Τσολάκογλου ο οποίος από την ώρα που ξυπνάει έως την ώρα που κοιμάται είναι μέσα στην τσαντίλα και στα νεύρα επειδή όλα πάνε...καλά.
Και τα μεν νεύρα αντιμετωπίζονται με ηρεμιστικά. Όμως ακόμα και τα ήπια ηρεμιστικά, δεν στρώνουν έναν δυσπρόσιτο, κακόβουλο, άρρωστο πολιτικό χαρακτήρα ο οποίος ζει τις χειρότερες μέρες του, συμμαχώντας ακόμα και με τον διάβολο(Σόιμπλε και Μέρκελ)ξεπουλώντας κάθε ιερό και όσιο.
Ο Σαμαράς είναι ένας επικίνδυνος ηγέτης με επικίνδυνη προσωπικότητα, διχασμένος σε μονοπάτια πολιτικής κατάθλιψης που δεν αντιμετωπίζονται πια με οποιοδήποτε αναλγητικό. Διαταραγμένος, εμποτισμένος με τις φύτρες και τις ρίζες της εγωπάθειας και του προδοτισμού, πουλώντας φίλους και κολλητούς για να κυβερνάει παρέα με έναν από τους πιο μισητούς κοινοβουλευτικούς Εφιάλτες σαν τον Βενιζέλο.
Και δεν χρειάζονταν τα αποκαλυπτήρια με τα γαμοσταυρίδια για να το καταλάβουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου