«Ξηλώνουν» μια ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό!

success story
Κι όμως, ο απίστευτος εφιάλτης που ζει ο ελληνισμός συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Έστω και αν ο αρχιψεύτης που ακούει στο όνομα «Αντώνης Σαμαράς» μιλάει περί “success story” και άλλες ανοησίες. Όλα όσα λέει ισχύουν τόσο, όσο ίσχυαν και αυτά που είχε πει παλαιότερα στα διάφορα «Ζάππεια» (1, 2, 3, 4...) περί «επανεκκίνησης της οικονομίας» ή προεκλογικά στις δίδυμες εκλογές του 2012 περί «αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου» κτλ.
Όσο δηλ. είδαμε τα παραπάνω, άλλο τόσο θα δούμε τις ψευτοϋποσχέσεις περί “success story”! Διότι είδαμε... «τερματισμό της οικονομίας» και όχι «επανεκκίνηση»!... Και είδαμε «νέο, σκληρότερο Μνημόνιο» και όχι «επαναδιαπραγμάτευση» του προηγούμενου! Έτσι και τώρα: αντί για “success story” θα ζήσουμε το απόλυτο... “failure story”!!!

Πώς όμως να πηγαίνουν τα πράγματα καλά, όταν... κυβερνούν τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που μας έφεραν σ’ αυτή την κατάντια! Δηλ. ο βουλευτής (από το 1977!) Σαμαράς, που πέρασε ανεπιτυχώς από διάφορα υπουργεία, είναι σήμερα «πρωθυπουργός». Ο εξίσου αποτυχημένος και εμπνευστής της απαίσιας αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001 Ευάγγελος Βουβουζέλος παριστάνει τώρα τον πολυπράγμονα «υπουργό» εξωτερικών και «αντιπρόεδρο της κυβέρνησης»... Και ο στενός συνεργάτης τού Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) που μας έβαλε με δόλο στο ευρώ, ο Γιάννης Στουρνάρας, είναι ακόμη «υπουργός» των οικονομικών! Αυτή η χώρα είναι όντως ένα απέραντο τρελοκομείο (Καραμανλής ο «εθνάρχης», Ιανουάριος 1989)...

Μας ομιλούν λοιπόν για “success story” την ώρα που... Η ανεργία (σε πραγματικούς αριθμούς) ξεπερνά πια το δυσθεώρητο 40%! [αλλά και επίσημα είναι στο 27%, ποσοστό καταστροφικό για την οποιαδήποτε οικονομία...]. Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο (λουκέτα παντού). 100 απολύονται και... ούτε μισός δεν προσλαμβάνεται!
Η Ελλάδα, για πρώτη φορά εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια, θεωρείται από τους επίσημους διεθνείς οργανισμούς ως υπανάπτυκτη και όχι αναπτυγμένη χώρα... Τα μισά παιδιά δεν μπορούν να μπουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, την ώρα που η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα καλπάζει (0,7 παιδί ανά γεννήσεις στις Ελληνίδες!). Νοσοκομεία κλείνουν, την ώρα που στην επαρχία και τα νησιά στερούνται των στοιχειωδών υγειονομικών υπηρεσιών! Αυτοκτονίες, ψυχοφάρμακα και απόγνωση στο ζενίθ... Και όλα αυτά επειδή, λέει, έτσι θέλει η Τρόικα!

Αν είναι λοιπόν δυνατόν... Ως πότε πια θα συνεχιστεί αυτή η πρωτοφανής και απάνθρωπη κατάσταση; «Η άνοδος θα έρθει κάποτε, μια μέρα, μέσα στο ευρώ», λένε οι ηλίθιοι (ή οι πράκτορες...) που συνεχίζουν να στηρίζουν το δήθεν «ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα». Και συνεχίζουν οι ανόητοι αυτοί καραγκιόζηδες: «Μέσα στο ευρώ, μέσα στο ευρώ!!! Όλα τα άλλα είναι... καταστροφή»! Και το λένε αυτό την ώρα που γύρω μας βιώνουμε την απόλυτη καταστροφή!...
Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να ανατραπεί αυτή η άθλια «κυβέρνηση»! Και να το πούμε ξεκάθαρα: Ναι, να βγούμε απ’ τη ζώνη του ευρώ! Ναι, δεχόμαστε να ζήσουμε μερικά χρόνια μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία της υποτιμημένης δραχμής, σώζοντας όμως τη χώρα μας!... Διότι μέσα στην ευρωζώνη δεν υπάρχει κανένα μέλλον, είναι μία παγίδα που οδηγεί στον θάνατο την Ελλάδα και τους Έλληνες!


Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου