ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΧΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...!!!!

 

Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς στους εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτών που βρέθηκαν στην Επιτροπή Αποδήμου Ελληνισμού για να παραθέσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Ο κ. Παππάς άσκησε σκληρή κριτική στην Ελληνική Πολιτεία και στο Υπουργείο Εξωτερικών για την έλλειψη στρατηγικής για το θέμα της Βόρειου Ηπείρου ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το φαινόμενο διάσπασης που επικρατεί στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

«Πολλοί έχουν δημιουργήσει έναν διχασμό στα δύο κόμματα, τα οποία αντί να είναι αυτόνομα ελληνικά κόμματα μπήκαν σε αλβανικούς σχηματισμούς. Εδώ είναι πάλι η ευθύνη του Υπουργείου Εξωτερικών» είπε ο κ. Παππάς.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής μίλησε επίσης για το πωλητήριο που έχει μπει στο σπίτι του Σπυρομήλιου στην Χιμάρα. Σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε η ιδέα το σπίτι να αγοραστεί από το ίδρυμα της Χρυσής Αυγής και να γίνει μουσείο ωστόσο τελικά θεωρήθηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό καθώς η Ελληνική Πολιτεία είναι αυτή που πρέπει να μεριμνήσει γι’ το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προεκλογική εκστρατεία του προέδρου του MEGA Χρηστάκη Κίτσιου στο χωριό Άρτα της Βορείου Ηπείρου η οποία πραγματοποιήθηκε στα αλβανικά. Συγκεκριμένα είπε: «Δικοί μας άνθρωποι, Βορειοηπειρώτες, και αναφέρομαι στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο χωριό Άρτα. Έλληνας βορειοηπειρώτης πολιτευτής έκανε πολιτική εκστρατεία και έβγαζε λόγους στα αλβανικά»!

Ο κ. Παππάς ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με την φράση «ζω με την ελπίδα να ξαναδώ το χακί στην Βόρειο Ηπειρο»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου