ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ


ANARXIKOI98

Την ίδια ώρα που ο… «μέγας και πολύς» υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας ασχολείται με τα ανύπαρκτα… Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής και με τις ανύπαρκτες… ρατσιστικές επιθέσεις, κάποια άλλα «Τάγματα Εφόδου» δρουν ανενόχλητα και ξυλοκοπούν αστυνομικούς!
Έτσι, στην πόλη της Πάτρας, μετά τη νυχτερινή εμπρηστική επιδρομή των «Ταγμάτων Εφόδου» της αναρχοκομμουνιστικής τσογλαναρίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν, ένα νέο περιστατικό ήρθε για να αποδείξει την πλήρη ασυλία που απολαμβάνουν. Πρόκειται για τον ανηλεή ξυλοδαρμό αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας από μαρξιστές κουκουλοφόρους, σε μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο αστυνομικός επισκέφθηκε φιλικό του πρόσωπο στο μπαρ και μετά από λίγο εμφανίστηκαν κουκουλοφόροι-ροπαλοφόροι «κοινωνικοί αγωνιστές» οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν αγρίως κι έφυγαν σαν κύριοι. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τους ίδιους που επιτέθηκαν και στο κτίριο της Αστυνομίας.
Φυσικά, παρ’ ότι οι δράστες είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία και στην Αστυνομία, όπως επίσης γνωστό είναι και το «στέκι»- γιάφκα τους (που βρίσκεται μέσα στο Πανεπιστήμιο), δεν έγινε ούτε καν μια προσαγωγή. Εμ βέβαια, χρυσαυγίτες είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου