ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΕΙ Ο «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ… «ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ»; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;

Με τον… Τσε Γκεβάρα τα’ βαλε αυτή τη φορά ο… «εθνικόφρων» Μπογδάνος, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του.

Με βασικό του επιχείρημα, όχι ότι ο Τσε Γκεβάρα ήταν κομμουνιστής, αλλά γιατί ήταν «ακραία ομοφοβικός» κι «έφτιαχνε στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους».

Γιατί άραγε λυσσάει απ’ το κακό του κατά των «ομοφοβικών» ο… «εθνικόφρων» βολευτής – που προ ολίγων μηνών έγραψε άρθρο στην «Καθημερινή» υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του γάμου των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων» και προ ολίγων ετών δήλωνε επιμόνως –και πολύ περιέργως και υπόπτως- πως θέλει να δει… μαύρο εύζωνα; Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος;

(ΥΓ): Πάντως, όπως μας είπε ένα… πουλάκι (συνυποψήφιός του στην ίδια εκλογική περιφέρεια, με το ίδιο κόμμα…), οι επικοινωνιολόγοι του Κούλη Μητσοτάκη συνέστησαν στον «Κωστάκη» -όπως τον αποκαλούν- να το παίζει και ολίγον… ομοφοβικός, αφού έχει χρεωθεί να παριστάνει τον «εθνικόφρονα», γιατί έτσι τον θέλει το “target group” των ψηφοφόρων που απευθύνεται. Ωστόσο, όπως μας είπε το… πουλάκι, ο «εθνικόφρων» βολευτής σ’ αυτό ήταν κυριολεκτικά… ανένδοτος: «Αχ καλέ, μη μου το ζητάτε αυτό. Δε μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ. Ούτε για αστείο. Δε μου πάει καθόλου»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου