Ακόμα 2 εκ. ευρώ στα κανάλια της διαπλοκής για να συνεχίσουν την προπαγάνδα του τρόμου


Την ώρα που δοκιμάζεται μια ολόκληρη κοινωνία μέσα σε ένα κράτος κατ’ ουσίαν χρεοκοπημένο, η κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι θα διαθέσει ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για να προβάλουν νέα μηνύματα για τον κορωνοϊό, μηνύματα που θα μπορούσαν να προβάλουν εντελώς δωρεάν για κοινωνικούς λόγους.

Λίγους μήνες μετά τα 20 εκατομμύρια ευρώ στους ίδιους «νταβατζήδες» αλλά και σε κάθε απίθανο που διατηρούσε (ή και όχι) μια απλή ιστοσελίδα, η νέα αυτή κίνηση προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου δοκιμάζεται το ημιδιαλυμένο σύστημα υγείας.

Όταν οι πολίτες στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όταν οι μαθητές στριμώχνονται σε σχολικές αίθουσες μισού αιώνα, όταν οι επιχειρήσεις κάθε είδους πλήττονται από τα μέτρα, αποτελεί ξεκάθαρη πρόκληση η δωρεά ενός τόσο μεγάλου ποσού στα παπαγαλάκια της κυβέρνησης.

Τα ίδια παπαγαλάκια που εκθειάζουν τον Μητσοτάκη και ζητούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ήδη από το 2013, το ίδιο σύστημα προπαγάνδας που θέλει την κατάργηση των παρελάσεων αλλά σφυρίζει αδιάφορα στις κινητοποιήσεις των αριστερών ακόμα και μέσα σε καθεστώς καραντίνας.

Όλοι αυτοί είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή που βρίσκεται προ των πυλών και διεκδικούν να αρπάξουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ κρατικού χρήματος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου