Βαδίζουμε προς την καταστροφή ως πρόβατα επί σφαγή.


 

Εξαιρετικό άρθρο, ν' αγιάσει το χέρι του καθηγητή Γούδη που τό έγραψε. ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Από τον καιρό του Ίωνος Δραγούμη μέχρι σήμερα, εμείς οι Ρωμηοί εθνικιστές βαδίζουμε προς την καταστροφή ως πρόβατα επί σφαγή. Πιστοί στην μαζοχιστική εντολή του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο σε αυτόν που μάς χαστουκίζει. Σπεύδω να γίνω σαφέστερος, διότι ο εκλεκτός Έλλην, καθηγητής Χρίστος Γούδης, φοβάται να τα πεί φόρα - παρτίδα:


1) Αν η Ελληνική Δικαιοσύνη είχε βγάλει παρόμοια άδικη απόφαση για τους Γύφτους, τους Πούστηδες, τους Κτηνοβάτες, τους Κάφρους κλπ. αυτή την στιγμή θα ήταν στους δρόμους και θα διαμαρτύρονταν χιλιάδες Γύφτοι, Πούστηδες, Κτηνοβάτες, Κάφροι κλπ. Γιά την Χρυσή Αυγή δεν βγήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να διαμαρτυρηθεί. Τόσο μεγάλος είναι ο τρόμος ημών των Ρωμηών εθνικιστών έναντι των μπολσεβίκων και των κάθε λογής δικαιωματάκηδων.

Αυτή για μένα είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ της όλης ιστορίας: Το ότι οι οπαδοί και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αποδέχτηκαν την καταφανώς ΑΔΙΚΗ απόφαση του Δικαστηρίου χωρίς την παραμικρή αντίδραση, έστω για την τιμή των όπλων. Αποδεικνύεται περιτράνως ότι το σύνθημα "Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή» με το οποίο τους ανέθρεφε επί χρόνια ο Νίκος ο Μιχαλόλιας ήταν απλώς μιά ψυχολογική ντόπα για να αισθάνονται ότι κάτι σπουδαίο είναι...

2) Ο φίλος καθηγητής Χρίστος Γούδης σε ένα άρθρο 690 λέξεων ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ούτε μία φορά να προφέρει την λέξη "Εβραίοι". Αφήνει συνεχώς να εννοηθεί ότι το Κακό Πολιτικό Σύστημα έκλεισε στην φυλακή τους φουκαράδες τους Χρυσαυγίτες!.. Τόσο μεγάλος είναι ο τρόμος ακόμη και των κορυφαίων Ρωμηών Εθνικιστών για τους κοσμαγάπητους Εβραίους: Δεν τολμάνε να προφέρουν ούτε το όνομά τους, ενώ... όλος «ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

Για να αντιληφθεί ο αφελέστατος καθηγητής Χρίστος Γούδης την σημασία που είχε για τους Εβραίους το να μπούνε στην Φυλακή οι Χρυσαύγουλοι, τον παραπέμπω στο χθεσινό tweet του πανίσχυρου εκτελεστικού διευθυντή του «American Jewish Committee» (= Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή, το πιό ισχυρό Εβραϊκό Λόμπυ στις ΗΠΑ), David Harris, ο οποίος γράφει επί λέξει:

«Long-awaited & welcome decision by Greek court. Neo-Nazi Golden Dawn party has been declared a criminal organization. Its leaders are headed for jail. As a target of Golden Dawn, I know something about its methods. Justice has prevailed in #Greece.» (δές εδώ https://twitter.com/DavidHarrisAJC/status/1313806041805709312)

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ότι ο David Harris είναι αυτός που ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ στον Τρελαντώνη Σαμαρά να προφυλακίσει με κάθε θυσία τους Χρυσαυγίτες.

Επίσης, ας δεί ο φίλτατος καθηγητής Γούδης το πανηγυρικό δημοσίευμα του μεγαλύτερου και παλαιότερου Εβραϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων «Times of Israel», όπου ο Νίκος ο Μιχαλόλιας είναι «πρώτη μούρη» (https://www.timesofisrael.com/greek-court-rules-neo-nazi-golden-dawn-party-a-criminal-outfit/)

Αυτά προς το παρόν.Οψόμεθα ες Φιλίππους.

Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ούκ έχω...

Θ Χατζηγωγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου