ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Για το μνημόσυνο Φουντούλη – Καπελώνη

 

Οι άοκνες προσπάθειες της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. για ένωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων, που είναι η μόνη βιώσιμη λύση μπροστά στην εκδικητική επίθεση που δέχονται οι εθνικιστές από την Κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της, σκοντάφτει ακόμα στους μικροεγωισμούς ορισμένων.
Αυτοί, συνεχίζουν να είναι προσκολλημένοι στο θλιβερό χθες αντί να ατενίζουν το ελπιδοφόρο αύριο.
Η πρότασή μας για κοινή κάθοδο στο μνημόσυνο για τη μνήμη των εκτελεσθέντων από το καθεστώς, Φουντούλη και Καπελώνη, έπεσε στο κενό.
Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται όχι ως απότιση τιμής στη μνήμη των ηρώων, αλλά ως επίδειξη ισχύος από κάποιους που ακόμα δεν έχουν κατανοήσει σε ποια κατάσταση μάς οδηγεί το καθεστώς, με τη δική τους ευθύνη.
Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. θα συνεχίσει να προσπαθεί για την ένωση, όσος κόπος και χρόνος και να απαιτηθεί, υπενθυμίζοντας ότι αυτοί που συνεχίζουν να αρνούνται το αυτονόητο, είναι οι ίδιοι που δεν αντιλαμβάνονταν τα ολέθρια λάθη που οδήγησαν στην στημένη δίκη και την εξοντωτική απόφαση, οι ίδιοι που δεν κατανοούν ότι θα δεχτούμε και άλλες λυσσαλέες επιθέσεις από το καθεστώς για τις ιδέες μας, αν δεν κατακτήσουμε την πολυπόθητη ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου