ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

Η χούντα Μητσοτάκη –και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»- έχει βρει μιμητές, αλλά πολύ πιο… light! Έτσι, ποινή φυλακίσεως 4 ετών και 4 μηνών επιβλήθηκε από δικαστήριο της Σλοβακίας στον επικεφαλής του εθνικιστικού κινήματος «Η Σλοβακία μας», Μάριαν Κοτλέμπα, το κόμμα του οποίου κατέχει το 8% του εκλογικού σώματος και 14 από τις 150 έδρες στο κοινοβούλιο.

Η κατηγορία ήταν η… «διάδοση μίσους με σκόπιμες ρατσιστικές αναφορές», γιατί διένειμε επιταγές περίπου 1.500 ευρώ σε φτωχές οικογένειες, σε μια εκδήλωση του κινήματος για την επέτειο της ίδρυσης του σλοβακικού κράτους.

Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο με τα «Συσσίτια για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής, τα οποία ομοίως απηγορεύθησαν ως… ρατσιστικά και «συσσίτια μίσους»!

Η απόφαση είναι εφέσιμη στο Ανώτατο Δικαστήριο και ο εθνικιστής ηγέτης δεν οδηγήθηκε στη φυλακή. Ωστόσο, αν επικυρωθεί η απόφαση, ο Κοτλέμπα θα φυλακιστεί και θα χάσει την κοινοβουλευτική του έδρα.

Γιατί άραγε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη διώκονται μόνο οι εθνικιστές κι όχι –ας πούμε- οι κομμουνιστές; Διότι ΜΟΝΟΝ οι εθνικιστές είναι οι πραγματικοί εχθροί του συστήματος, στους καιρούς της απεχθούς Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου