Η ΔΙΑΦΟΡΑ METAΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ



Έλληνες και Εβραίοι, είμαστε από τα δυο πιο αρχαία και σπουδαία έθνη, σε αυτόν το πλανήτη.Και έχουμε άριστες σχέσεις και μακροχρόνια συνεργασία σε επίπεδο "μητέρων πατρίδων", Ελλάδας και Ισραήλ δηλαδή. Οι Ισραηλινοί λατρεύουν την Ελλάδα, ενώ στη χώρα μας αναπτύχθηκαν δεκάδες σημαντικές και αξιόλογες Εβραϊκές κοινότητες, οι οποίες δυστυχώς αποδεκατίστηκαν από τους Γερμανούς του τρελο-Χίτλερ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης... Ο Εβραϊκός λαός, σέβεται την ιστορία του κι έχει δημιουργήσει με πολύ κόπο έναν πανίσχυρο μηχανισμό "επιβολής της τάξης", ο οποίος στηρίζεται στην έντονη -μέχρι τελικής νίκης- πίεση. Βεβαίως, ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της δυνατότητας είναι η ιδιοκτησία των περισσότερων ισχυρών ΜΜΕ του πλανήτη από Εβραίους. 

 Εβραίοι 
Έτσι, μια ανάρτηση ενός βουλευτή, οποιασδήποτε χώρας, στο facebook, που έχει την παραμικρή υποψία προσβολής σε κάτι Εβραϊκό, σημαίνει συναγερμό. Όλα τα ΜΜΕ της χώρας του και στη συνέχεια του υπόλοιπου κόσμου, σπεύδουν να καταδικάσουν τον "προκλητικό". Η πίεση είναι τόσο μεγάλη, αφού ο "δράστης" βλέπει το όνομά του στα μανταλάκια του BBC, CNN, REUTERS, AP, ABC, CBC, TIMES, κ.λ.π., που οι πάντες σπεύδουν να τον αποκηρύξουν και να τον καταδικάσουν. Αν δεν το κάνουν, επεμβαίνει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο (δείτε εδώ) και ζητά από τον Πρωθυπουργό της χώρας να τον αποκηρύξει! Ένα τρανταχτό παράδειγμα, είναι η είδηση που διαβάσατε στο taxalia το πρωί (http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_3085.html), με τον Αυστριακό βουλευτή, που ανέβασε στο facebook του, ένα σκίτσο, χωρίς σχόλια, που δείχνει έναν άσχημο χοντρομπαλά τραπεζίτη (banken) να τρώει και να πίνει στην υγεία της οικονομικής κρίσης, σε βάρος του λαού (volk). Μια μικρή λεπτομέρεια, το άστρο του Δαβίδ (Εβραϊκό σύμβολο) στα μανικετόκουμπα, ήταν αρκετή για να ταρακουνηθεί ο πλανήτης. Τι BBC, τι FRANCE24, τι τάδε news, όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη όρμηξαν με λύσσα στον βουλευτή να τον κατασπαράξουν για το σκίτσο που τόλμησε να ανεβάσει στο facebook. Δείτο το και σκεφτείτε αν και πόσο "προκλητικό" είναι να αφήνει να εννοηθεί ότι ο τραπεζίτης είναι Εβραίος:  



 

Έλληνες 

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα παίζεται το απαράδεκτο έργο της συγγραφέως και ηθοποιού Λένας Κιτσοπούλου, που καταξεφτιλίζει τον Αθανάσιο Διάκο τον οποίο παρουσιάζει να έχει σουβλατζίδικο και να σφάζει τη γυναίκα του επειδή τον κερατώνει με τον Κούρδο λαθρομετανάστη που έχει υπάλληλο!! Και αυτό το "έργο" παρουσιάστηκε με δικά μας λεφτά μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών.  


Η διαφορά λοιπόν των Εβραίων από τους Έλληνες, είναι ότι οι Εβραίοι τσακίζουν (μέχρι εξοντώσεως-δεν σταματούν αν δεν τον τελειώσουν) και χωρίς δεύτερη σκέψη, όποιον προσβάλλει τα ιερά και όσια του έθνους τους, ενώ οι Έλληνες, δίνουν και κρατική επιχορήγηση σε κάθε σαχλαμάρα αριστεροβλάκα, που βρίσκει νόημα στη σκατένια του ψυχή, προσβάλλοντάς συστηματικά, κάθε τι εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου