ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Απο ΠΕΡΥΣΙ ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς ΟΡΓΑΝΩΝΕ με Ισραηλινούς την αγορά ή μίσθωση ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΩΝ Ελληνικών Νησιών. (ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΑΓΗΜΑ και τους 15 Κατοίκους απο τη Στρογγύλη;) Για ΠΟΙΟ Νησί ήρθε ΠΕΡΥΣΙ ΕΔΩ ο Ισραηλινός Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Ντανιέλ Χερζίκοβιτς;

markiza1.png

Καταλαβαίνουμε γιατί  ΑΔΕΙΑΣΕ   ΕΝΤΕΛΩΣ  ο Βενιζέλος τη Στρογγύλη από φαντάρους και κατοίκους;

Καταλαβαίνουμε γιατί ο  Σιωνιστής ΣΗΜΙΤΗΣ, το 1996 που ανέλαβε, ΠΑΓΩΣΕ και  ΑΚΥΡΩΣΕ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για να ΚΑΤΟΙΚΗΘΟΥΝ  και να ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ  τα μικρά ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ που είχε ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ο Αντρέας Παπαντρέου μαζί με τον   υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μανώλη Μπεντενιώτη (1994-1995);;;    ( Για το πρόγραμμα αυτό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, πώς ξεκίνησε και προχώρησε το 1994-95, αλλά το ΕΠΝΙΞΕ ο ΣΗΜΙΤΗΣ…. )

ΓΙΑΤΙ  ΕΠΝΙΞΑΝ απο το ’96  ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ  και  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ;
Διότι είχαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ  τα Ακριτικά Νησιά … Οι Κρυπτο-Εβραίοι πρωθυπουργοί που μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ και μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ακόμα !

…. ΠΡΟΟΡΙΖΑΝ  τα νησιά μας  για το ΙΣΡΑΗΛ! 

Ερευνώντας σε   Ισραηλινές Ιστοσελίδες για την αυριανή Διακυβερνητική Σύσκεψη πέσαμε πάνω σε Άρθρο με τίτλο:
“Ο Μπαράκ πρότεινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  την εξέταση αγοράς νησιού στην Ελλάδα. Ο (Ισραηλινός) Στρατός  διεξήγαγε συζητήσεις για την πιθανή αγορά ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  νησιού για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά,  το (Ισραηλινό)  Ναυτικό  απαντά ότι δεν είναι απαραίτητη”.
και ημερομηνία:   12 Σεπτεμβρίου 2012 !!!!  ΕΔΩ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Παραθέτουμε ΟΛΟ το άρθρο της Ισραηλινής Ιστοσελίδας Ynet σε 2 συνεχόμενες   εικόνες, μαζί με τη μετάφραση. Βγάλτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα Συμπεράσματά σας….  Ο Σύνδεσμος του άρθρου ΕΔΩ.

Αγορά Νησιού ΙΛ  1

Μετάφραση:
Ο Μπαράκ πρότεινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  την εξέταση αγοράς νησιού στην Ελλάδα.
Ο (Ισραηλινός) Στρατός  διεξήγαγε συζητήσεις για την πιθανή αγορά ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  νησιού για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά,  το (Ισραηλινό)  Ναυτικό  απαντά ότι δεν είναι απαραίτητη.”
12 Σεπτεμβρίου 2012  11:05
Ο Υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ διέταξε το IDF (Israel Defense Forces -o Ισραηλινός στρατός)  να διερευνήσει την πιθανή αγορά ενός ελληνικού νησιού, με προοπτική τη δημιουργία  μιας “Εκπαιδευτικής”  ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ….

Το νησί θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως  λιμάνι για τα ισραηλινά πλοία και υποβρύχια,  ανέφερε την Τετάρτη η (εφημερίδα) Yedioth Ahronoth.

Το γραφείο του Μπαράκ, απάντησε: “Ο υπουργός είχε ζητήσει την επανεξέταση το θέματος και διαπιστώθηκε αργότερα ότι δεν υπήρχε ανάγκη γι ‘αυτό (την αγορά του νησιού). Το θέμα έχει κλείσει.”

Αγορά Νησιού ΙΛ  2

Μετάφραση:
“Η Ελλάδα βιώνει σήμερα μια βαθιά οικονομική κρίση . Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η χώρα του εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ή μίσθωσης πολλών ακατοίκητων νησιών ” εφόσον δεν αποτελεί  απειλή για την ασφάλεια (της χώρας)”.

Ο Υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας  Daniel Hershkowitz αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα και πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, όπου έμαθε ότι η Ελλάδα  μπορεί να μελετήσει μια πιθανή ισραηλινή αγορά . Ανέφερε τα συμπεράσματά του στον Μπαράκ ο οποίος διέταξε την IDF να διερευνήσει  το θέμα .

Το Υποκατάστημα Σχεδιασμού της IDF  πραγματοποίησε μία συζήτηση για το θέμα, κατά τη διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι του (Ισραηλινού)  Ναυτικού τόνισαν ότι δεν υπήρχε ανάγκη για  νησί, οπότε  το θέμα απερίφθη ΚΑΙ λόγω  μη- ανταποδοτικότητας (κέρδους). Αλλά η υπόθεση δεν έκλεισε εκεί .
Τα Πρακτικά της συνάντησης διαβιβάστηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου οι εκεί  αξιωματούχοι γεμάτοι έκπληξη έμαθαν  ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα είχε συζητηθεί, χωρίς τη δική τους συμμετοχή .
Το IDF είπε ότι είχε προσκληθεί εκπρόσωπος του υπουργείουΕξωτερικών  στο Υποκατάστημα Σχεδιασμού για τη συνάντηση , αλλά ότι ήταν στο εξωτερικό τη δεδομένη στιγμή .
Το Υπουργείο Εξωτερικών αντιτίθεται σθεναρά την πρόταση. ” Φαίνεται ότι στο στρατό έχουν πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολλά χρήματα να δαπανήσουν  τα νησιά ” είπαν κάποιοι. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι το θέμα έχει λήξει.”

Τι το ήθελε το νησί ο Μπαράκ; 

Για να κάνει ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ  ΒΑΣΗ στην Ελλάδα, με “πρόσχημα” τηn εκπαίδευση του Ναυτικού….

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!  ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!  ΕΛΕΟΣ!

Ποιό νησί μπορεί να είναι;

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Ο “Μπαράκ” που αναφέρει ο Τίτλος του Άρθρου, είναι ο Εχούντ Μπαράκ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του Ισραήλ (1999-2001)  ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ…….  και μετέπειτα ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ (επί Κυβερνήσεως Νετανιάχου).

Ο Εχούντ Μπαράκ, διετέλεσε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ του Ισραήλ, από τις 18 -6-2007 μέχρι φέτος το Μάρτιο, τις 18 – 3 – 2013…  Έκδηλο το ενδιαφέρον του Ισραηλινού ΥπΕΘΑ Μπαράκ και της ΙΜΙ   (Israel Military Industries)  για τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.  Από το 2011 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ….

Σήμερα διεκδικούν οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΒΟ, ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ….   Να είναι ο Εχούντ Μπαράκ τελικά ο “Μπάρμπας απο το Τελ-Αβίβ”;;;; που λέγαμε:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για ποιό ΝΗΣΙ ΜΑΣ είχε έρθει εδώ ο Ισραηλινός υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας; Για ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ συζητούσαν ΠΕΡΥΣΙ για να αγοραστεί από το Ισραήλ; Για να το κάνουν ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ Βάση και ΛΙΜΑΝΙ του ΙΣΡΑΗΛ;;;;  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΓΚΟΗΜ;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να πηγαίνει  στο ΙΣΡΑΗΛ  η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ… σε ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.

ΓΙΑΤΙ πήγαν εκεί ο Πρωθυπουργός με 8 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ;  Για να ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;; ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ και ΦΕΚ;   ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ,  ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΑ “Παρατράγουδα της ΧΑ”…

Γι αυτό χαιρετούσε με “ραββινικούς χαιρετισμούς” ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!  Έκανε “Σήμα” στους “δικούς του”:  “Όλα άντερ κοντρόλ! τα έχω στα χέρια μου τα ΓΚΟΗΜ!”

Για άλλη μιά φορά επιβεβαιώνεται, για όλους τους “Περιούσιους” Πρωθυπουργούς της Ελλάδας… ΣΗΜΙΤΗ, ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ:

Είναι περισσότερο Ιουδαίοι και Ιούδες, παρά Έλληνες…..
Την ΤΥΧΗ του ΙΟΥΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου