ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ! ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!! ΤΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!

 

Ποιο κόμμα έχασε έδαφος (Ιμια), έγδυσε τους πάντες (Χρηματιστήριο), μάγκωνε μίζες (Siemens), μας έμπασε στο Μνημόνιο. Και μόνο ο Άκης, ένα πολιτικό πτώμα (!!!!) μπήκε για λίγους μήνες μέσα, έτσι για να μας “κλεισουν” τα στόματα!!! Προχτές τον άφησαν κι αυτόν  ελεύθερο !!!!!!!!!!

Στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας οι αρχιλοβιτουρατζήδες δεν ήταν στα ισόγεια, στα ημιυπόγεια και οι υπόγες. Στα ρετιρέ γινόταν το «έλα να δεις».

Ολυμπιακοί Αγώνες, εξοπλιστικά, δημόσια έργα, τούβλα με μετρητά που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, βίλες, οφσόρ, «κωλόσπιτα», τράπεζα Κρήτης, Μένιοι με καταθέσεις, εμβάσματα, δικαιώματα για… δωράκια στον εαυτό μας. Σκέτη Πομπηϊα με μπόλικα Σόδομα και γαρνιτούρα Γόμορα.

Ο Τσουκάτος (δεξί χέρι του Σημίτη) ομολογεί ότι πήγε βαλιτσούλα της Siemens (τίγκα στα μάρκα) στα γραφεία του κόμματος. Ο Μαντέλης (γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου) ομολογεί ότι έπαιρνε «προεκλογικές χορηγίες» από τη Siemens. Ο Βενιζέλος μοντάρει τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και ξελασπώνει τους συντρόφους του και αυτοί λίγο αργότερα εαυτόν!

Ο Σημίτης μάς βάζει από το παράθυρο στην ευρωζώνη και η οικονομία μας μετετράπη σε χρόνο μηδέν σε χοάνη εισαγωγών από τη Γερμανία, πάντα οι αγορές κινούνται με δάνεια!

Ο Γιωργάκης μας στριμώχνει με το στανιό στο ΔΝΤ και η χώρα μαζί με τους κατοίκους της στεγνώνει, διασύρεται, αυτοκτονεί…

Λοιπόν, αυτό το μόρφωμα, που κατέστρεψε την Ελλάδα, δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα εγκληματική οργάνωση. Κι όμως, έχουν μαζευτεί τόσες δικογραφίες εις βάρος του, που θέλουν δυο τρεις νταλίκες για να τις μεταφέρουν…. Λέτε;;; Ποτέ δεν είναι αργά!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου