Μια ζωή ..Ταμήλος θα είναι. Δηλαδή κόπανος. Θα γίνει συνώνυμο.



Στον παρακάτω διάλογο συμμετείχε ο γνωστός βουλευτής Ταμήλος της Νέας Δημοκρατίας και μια αστυνομικός. Ο  συγκεκριμένος πολιτικός γίγαντας είχε την ατυχία να τον καταγράψει αξιόπιστα ο Δημήτρης Κυριακόπουλος στο Protagon.gr εδώ.
Ο καραγκιοζοΒουλευτής Τρικάλων είχε την απαίτηση από την τροχονόμο να παρακούσει τις εντολές της και να τους αφήσει να περάσουν. Την τραβούσε από το μπράτσο και της φώναζε υπό μορφή διαταγής τονίζοντάς της την ιδιότητά του για να ανοίξει αμέσως τον δρόμο. Η αξιοπρεπέστατη κοπέλα δεν υποχώρησε και τον αγνόησε επιδεικτικά. Τότε αυτός αλλόφρων άρχιζε να περπατάει πάνω κάτω, να σταματάει μόνος του ως τροχονόμος την άνοδο της Συγγρού και να προσκαλεί τους ταλαιπωρημένους οδηγούς της Βούρβαχη να αγνοήσουν την αστυνομικό και να περάσουν. Αλήθεια, Ταμήλο, τι σε πείραξε περισσότερο: ότι σε αγνόησε η τροχονόμος ή ότι σε έγραψαν κανονικά όλοι και παρότι αγανακτισμένοι από την αναμονή συνέχιζαν να περιμένουν και δεν σε ακολούθησαν στην επανάσταση;
Τότε ο Βουλευτής μας άρχιζε να τραβά πιο έντονα την αστυνομικό και να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, η κοπέλα τραβάει από τη ζώνη της τον ασύρματο και καλεί σε βοήθεια. Δεν άντεξα άλλο το θέαμα, αφήνω τις σακούλες στη φίλη μου που με συνόδευε (το τονίζω αυτό, για να μην με διαψεύσετε) και διασχίζω από την απέναντι πλευρά τη Συγγρού. Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός.
-Άσε ήσυχη την κοπέλα, ρε.
-Εσύ τι ανακατεύεσαι; Είμαι Βουλευτής και δεν με αφήνει να περάσω.
-Άσε την κοπέλα να κάνει τη δουλειά της σου είπα, οι άλλοι που δεν μιλάνε τι είναι, μαλάκες;
-Εγώ είμαι Βουλευτής, οι άλλοι δεν έχουν ασυλία, γι’ αυτό δεν μιλάνε. (αυτή η φράση νομίζω αρκεί για να καταλάβουμε την ηθική του ανδρός)
-Και εγώ είμαι πολίτης και πληρώνω και εσένα και αυτή και θέλω να την αφήσεις να κάνει τη δουλειά της.
-Είσαι κορόιδο.
 
Δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας γελοίο Βουλευτή που έγινε σταρ από τους Ράδιο Αρβύλα για τα όσα τρομερά είπε σε μία υποεπιτροπή της Βουλής, απολαύστε τον εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου