Στο ζενιθ η παρανομη δραστηριοτητα λαθρομεταναστων!!!!Εβαλε χέρι σε ζευγάρι που έκανε sex στην παραλία!

Εβαλε χέρι σε ζευγάρι που έκανε sex στην παραλία!

Απίστευτο αλλά αληθινό περιστατικό σε παραλία της Κω, όταν ένα ζευγάρι Σουηδών τουριστών άρχισε να κάνει σεξ, αλλά κατάλαβε στη συνέχεια ότι στα ερωτικά τους παιχνιδάκια συμμετείχε κι ένας άγνωστος άντρας!

Το «πιπεράτο» περιστατικό κατήγγειλε σοκαρισμένη στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού η 21χρονη Σουηδέζα, που μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει τη σκηνή με… τραγελαφικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κατέθεσε με τη βοήθεια μεταφραστή, βρισκόταν στην κεντρική παραλία των Κρητικών με τον 25χρονο ομοεθνή φίλο της, με τον οποίο παραθέριζε στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων. Οι δύο νέοι είχαν πάει στην παραλία έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση και συζητούσαν απολαμβάνοντας τη βόλτα τους στην παραλία και τις διακοπές τους στο νησί.

Κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν σεξ. Ξαφνικά η κοπέλα αισθάνθηκε να τη χαϊδεύει κι ένα άλλο χέρι, το οποίο, όπως αντιλήφθηκε με φρίκη, ανήκε σε άγνωστο άτομο! Η κοπέλα υπέστη σοκ και «πάγωσε», αλλά ο σύντροφός της, που αντιλήφθηκε την παρουσία του απροσδόκητου επισκέπτη, τινάχτηκε σαν ελατήριο.

Στα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν μέχρι ο παρείσακτος να το βάλει στα πόδια, ο νεαρός Σουηδός είδε τον άντρα να ασελγεί εις βάρος της 21χρονης με το χέρι του! Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ το ζευγάρι ντύθηκε άρον-άρον και άρχισε να κυνηγά τον άγνωστο, δίχως αποτέλεσμα όμως, αφού εκείνος κατάφερε να χαθεί στα σοκάκια της περιοχής.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα στους αστυνομικούς, πρόκειται για έναν φαλακρό άντρα μέτριου αναστήματος. Οι Σουηδοί έφυγαν από την Κω πλήρως απογοητευμένοι και με μια πικρή γεύση από το νησί, ωστόσο πριν φύγουν παρακάλεσαν τους αστυνομικούς να μη σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς, όπως είπαν, δεν αποκλείεται να επαναλάβει την πράξη του σε άλλο ανυποψίαστο ζευγάρι.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το πρωτοφανές περιστατικό έχει κάνει τον γύρο της Κω και αποτελεί το κύριο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ ντόπιων αλλά και τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου