Οργιο Εγκληματικοτητας η Ελλαδα!!!! Αγριο θρίλερ με ενόπλους μέσα στο στρατόπεδο



Αγριο θρίλερ, με πυροβολισμούς και ανθρωποκυνηγητό, στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. Δύο ένοπλοι που καταδιώκονταν από τους αστυνομικούς εισέβαλαν στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βοιωτία και δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους προκειμένου να διαφύγουν.

Το σοβαρό περιστατικό που προκάλεσε συναγερμό στις Ενοπλες Δυνάμεις σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν τους δύο ενόπλους και εκείνοι εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και μπήκαν στο στρατόπεδο για να ξεφύγουν. Οταν εντοπίστηκαν από την περιπολία των σμηνιτών δεν δίστασαν να βγάλουν τα πιστόλια τους και να πυροβολήσουν τουλάχιστον έξι φορές στον αέρα, σε μια προσπάθεια να διαφύγουν της σύλληψης. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε, οι ένοπλοι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει δύο σενάρια για το περιστατικό: Το πρώτο θέλει τους δύο δράστες να είναι κλέφτες χαλκού, καθώς κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκαν, πριν μπουν στο στρατόπεδο, περνούν οι γραμμές του τρένου όπου υπάρχουν τα καλώδια ηλεκτροδότησης του συρμού. Το δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για ληστές και να είχαν στήσει καρτέρι στους υπαλλήλους ιδιωτικής χρηματαποστολής, οι οποίοι νωρίς το πρωί θα εφοδίαζαν τα ΑΤΜ τραπεζών που βρίσκονται σε παραπλήσιες εμπορικές εγκαταστάσεις.

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα, 800 μέτρα από τον φράχτη που περικλείει το στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα. Περιπολικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας εντόπισε το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τα δύο άγνωστα άτομα να κινείται ύποπτα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί «χτύπησαν» τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν με έκπληξη πως είχε δηλωθεί κλοπή του οχήματος στις 25 Μαΐου, στην περιοχή της Ραφήνας. Μετά από αυυτή την εξέλιξη οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα και ζήτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν με τα χέρια ψηλά, ώστε να τους ελέγξουν.

Οι δράστες δεν υπάκουσαν στις εντολές των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγρια καταδίωξη. Παράλληλα οι άνδρες της Ασφάλειας ζήτησαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα περιπολικά της Αμεσης Δράσης να φτάσουν πολύ γρήγορα στην περιοχή. Κοντά στην περίφραξη του στρατοπέδου της Τανάγρας, και ενώ η καταδίωξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη, οι δράστες έχασαν τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο έπεσε πάνω στον φράκτη και τον γκρέμισε, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δύο ένοπλοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και μπήκαν στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας. Εκεί τους εντόπισε η περιπολία των σμηνιτών, οι οποίοι όμως δεν είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να πέσουν οι πυροβολισμοί και να καταφέρουν οι δύο άγνωστοι να εξαφανιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου