Οι Σκοπιανοί θέλουν να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

skopia anthimos

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος μετά τη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο – εορτή των Αγίων Πατέρων – μεταξύ άλλων είπε: «Η εφημερίδα "Νόβα Μακεντόνια", η μεγαλύτερη εφημερίδα των Σκοπιανών, έχει αρχίσει εκστρατεία για να πείσει τους απανταχού Σκοπιανούς να μαζέψουν χρήματα και τώρα που θα γίνει Διεθνής Διαγωνισμός για την πώληση ή ενοικίαση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης να είναι αυτοί που θα το αγοράσουν ή θα το ενοικιάσουν».

Και συνέχισε ο κ. Άνθιμος: «Είναι η μεγάλη ευκαιρία, γράφει η εφημερίδα, να γίνει η Θεσσαλονίκη η Πρωτεύουσα των Σκοπίων»!

Εγώ, είπε τέλος ο κ. Ανθιμος, τα λέω και τα γράφω, ας φροντίσει το κράτος, όποιος και αν είναι στην Κυβέρνηση, μη και μας βρει και αυτό το κακό…

ΜΟΝΟ μια Εξέγερση Ελεύθερων Πολιτών και ανάληψη της Διακυβέρνησης της Χώρας από Επαναστατική Επιτροπή μπορεί να Ανατρέψει - Ακυρώσει την δανειακή Σύμβαση, το Μνημόνιο και τα όσα σ' αυτό, Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα, τα οποία ρηματικά εκχωρούνται στους Δανειστές. Κάθε Επανάσταση που επικρατεί είναι Νόμιμη καθώς και όλες οι ενέργειες και πράξεις της, εφ' όσον γίνονται στο όνομα του Επαναστατημένου (βλ. Αγανακτησμένου) Λαού. Ο Λαός έχει το Δικαίωμα και την Υποχρέωση να Διαφυλάξει το Σύνταγμα και την Εφαρμογή του καθώς και την Εθνική Ανεξαρτησία της Χώρας (Η Τήρηση του Συντάγματος Επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων!!!).

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ το υπεγραψαν ...οκ...
    ΕΜΕΙΣ θα το αφησουμε να γινει???
    δεν καταλαβα....επειδη ενας λαλάκας υπεγραψε κάτι προδοτικα παρανομα
    παει να πει οτι εγω θα συμφωνησω και δεν θα αντιδρασω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε τα χρήματα που παίρνει μια πόρνη δεν γράφουν την προέλευση τους ούτε τον σκοπό για τον οποίο δόθηκαν. Εδώ μιλάμε για την Εκπόρνευση της ίδιας της Πατρίδας μας από ξένους Νταβατζήδες και τις διορισμένες από αυτούς καμαριέρες (Τσατσάδες), ως πολιτικό προσωπικό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτούς που μας κυβερνούν όλα να τα περιμένει κανείς. Οι μέχρι τώρα πράξεις τους δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με προδότες που θα ξαπουλήσουν την Ελλάδα στους ξένους. Οι Έλληνες του μέλλοντος θα είναι οι πακιστανοί αυγανοί και αφρικανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλοι συνελληνες παρ' οτι καταγομαι απο την Μανη εχω ευαισθησια για οτι παιζεται για την Μακεδονια[Ο παπους μου πολεμησε τους κομιτατζηδες]. Δεν με ενδιαφερει καποιος αν ειναι πουστης ,μπλε,πρασινος,κοκκινος η οτιδηποτε αλλο ,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Και αυτο δεν ειναι καποια μοδατη κατασταση η πολιτικο τσιτατο που μας εχουν συνηθησει,ειναι αρχαιοτατο προνομιο.Προτιμω λοιπον τον Ανθιμο που εχει καθε δικαιωμα να μιλαει γιαΕλλαδα παρα τον [δημοκρατη] Μπουταρη που τα μονα που εχει πει η ξυλινη προοδευτικη γλωσσα του ειναι λογοι υπερ του ΓΑΠ, των Σκοπιανων, των χασικληδων των λαθρομεταναστατων και αλλων δημοκρατικα αρεστων Χορτασαμε τηνΔημοκρατια [αναρχια-προδοσια-ωχαδερφισμος-χυδαιοτητα-καρεκλοκενταυρισμος-σαπιλα]Φτανει πια. Θελω επιτελους την γλωσσα μου,την ιστορια μου,την παραδοση μου ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ που ειναι καθε σπιθαμη αυτου του βασανισμενου τοπου γιατι ειναι ποτισμενος με σπανιο λιπασμα...Το αιμα χιλιαδων γενεων. Δεν ανεχομαι λοιπον κανενα ξενομεγαλωμενο απατρη ψευτοδημοκρατη λεχροσοσιαλιστη νεοεφιαλτη να ξεπουλησει αυτος και τα συντροφια του ουτε μια σπιθαμη αυτου του τοπου για να κρατιεται στην καρεκλα του πατερα του Υ.Γ Μην στενοχωρηθουμε, εχει τον λαο διπλα του .[Ακριβως εξω απο την Βουλη]!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή