"Αν καρτερας την λευτερια σε αλλους μην Ελπιζεις"....

Προστέθηκε από τον/την Andreas Zakos στη Σελίδα "ΔEN ΞEXNΩ!!!"





ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ: Καθομαστε και διαλαλουμε οτι ειμαστε Ευρωπαιοι. Μας διακατεχει και μια απεριοριστη περηφανια για την καταγωγη μας, εφοσον γεννηθηκαμε και διαπαιδαγωγηθηκαμε στη Γηραια Ηπειρο. Ειμαστε οι ανωτεροι, οι εκλεκτοι, ειμαστε οι προστατες της Δικαιοσυνης και των "Ευρωπαικων Αρχων". Διατυμπανιζουμε συνεχως την αλληλεγγυη μεταξυ των Ευρωπαιων πολιτων, την αμοιβαια συμπαρασταση, την συμπεριφορα στις αρχες του Δικαιου και της πραγματικης Ελευθεριας του ατομου. Δυστυχως ολες αυτες οι αρχες ειναι μια ΠΛΑΝΗ. Το Ευρωπαικο Δικαιο ειναι απλως ενας Μυθος, και πισω απο αυτο τον Μυθο κυριαρχει τα παντα το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ! Στην ζωη τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Η πραξη κυριαρχει της Θεωριας!

Αγαπητοι μου, το 1996 οταν οι Τουρκοι που δεν ειναι Ευρωπαιοι, εισεβαλαν στα Ιμια, η Ελλαδα ηταν πληρως μελος της Ευρωπαικης Ενωσης. Οι Τουρκοι εκαναν εισβολη σε Ευρωπαικο εδαφος. Μηπως ξερετε ποια ηταν η αντιδραση των Ευρωπαιων μας εταιρων μετα απο αυτο το γεγονος? Μηπως επεβαλαν κυρωσεις στην Τουρκια.. εστω και οικονομικες? Το ιδιο εγινε το 1987 με το ΣΙΣΜΙΚ στο Αιγαιο. Εαν δεν αποχωρουσαν οι Τουρκοι μετα απο το τελεσιγραφο που τους εστειλε ο Πρωην Πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου τι θα γινοταν νομιζετε? ΠΟΛΕΜΟΣ! Μην ξεχναται οτι συνυπαρχουμε με τα Δεκατρια Ιδρυτικα μελη απο το 1979. Να μην προσθεσω και τις Χιλιαδες παραβιασεις του Ευρωπαικου Ελληνικου εναεριου χωρου που γινονται απο τα Εχθρικα Αεροπλανα των Τουρκων σε Χρονιαια βαση. Που ειδατε το Ευρωπαικο Δικαιο και αλληλοβοηθεια σε αυτες τις περιπτωσεις? Πουθενα!
Οι Τουρκοι με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εισβολη του 1974 κατεχουν παρανομα το 37% του Κυπριακου εδαφους. Ανακυρηξαν κρατος, εγκαταστησαν σε μονιμη βαση 42,000 Τουρκους Στρατιωτες και ολα τα ψηφισματα του Συμβουλιου Ασφαλειας, του Ο.Η.Ε καταδικαζουν αυτη την ενεργεια. Οι Τουρκοι ειναι ενοχοι. Ποιος τους Αθωωνει νομιζετε? Οι εταιροι μας η Ευρωπαικη Ενωση (ειναι οι ιδιοι οργανισμοι ΟΛΟΙ)! Πως ειναι δυνατον να μελετω και να προωθω αιτηση για ενταξη μελους οπως ειναι η Τουρκια, που εισεβαλε, λεηλατησε, σκοτωσε, και βιασε Ευρωπαιους πολιτες. Οι Τουρκοι ακομα απαγορευουν σε Κυπριακα πλοια και Αεροπλανα να προσεγγισουν τα Τουρκικα Λιμανια και Αεροδρομια. Θα μου πειτε οτι μπορουσαμε με το Ευρωπαικο μας Δικαιωμα να προβαλουμε ΒΕΤΟ και να σταματησουμε την Αιτηση της Τουρκιας. Βλεπεις ειμαστε και εμεις οι Καψεροι παρωντες και εχουμε και Ευρωπαικα Συνταγματικα Δικαιωματα. Οταν ομως μια χωρα ειναι Οικονομικα ανισχυρη και εξαρταται απο Δανεια και επανοτοκια των Γερμανων, Αγγλων, Ιταλων, Γαλλων και λοιπων Οικονομικων εταιρων των Τουρκων πως ειναι δυνατον να εναντιωθει στις προσδοκιες τους. Οι Κυριοι αυτοι θα ενταξουν την Τουρκια στην Ευρωπη εστω και μερικως γιατι οι Τουρκοι με 75,000,000 Πληθυσμο θα τους παρεχουν οικονομικο οφελος συν στρατιωτικη προστασια σε περιπτωση που αποφασισει καμια φορα ο Ρωσσος να τραβηξει προς τα κατω. Μην ξεχνατε ποτε και τους Αμερικανους. Ε.Ε=Η.Π.Α. Οποιος δεν το καταλαβε ακομα ειναι αφελης η' αδιαβαστος.

Σε τελικη αναλυση για το Κυπριακο, οι Ευρωπαιοι Ηγετες συμπολιτες μας κουραστηκαν να μας περασουν την λεγωμενη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ. Μια τετοια λυση μας εδωσαν και το 2004 και τα Τρια Τεταρτα του Κυπριακου Ελληνισμου την Απορριψε. Δεν θα ξεχασω ποτε την συμεριφορα των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ αιτερων μας την ημερα που αντικρυσαν την Ελληνοκυπριακη Αντιπροσωπεια στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο μετα το Δημοψηφισμα του 2004. Ηθελαν πραγματικα να μας λυντσαρουν. Τους χαλασαμε τα σχεδια. Θελουν τον απλο κοσμο να πιστευει ακομα οτι εχουνε και Ευρωπαικες αρχες. Πως ηταν δυνατον να βγουν δημοσια και εναντιωθουν σε ενα αποτελεσμα Δημοψηφισματος εντελως Δημοκρατικο. Ειχαν βλεπεται σιγουρη την επικειμενη Λυση και δεν θα χρειαζοταν να πανε εναντια στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ για να τελειοποιησουν τα Οικονομικα τους Σχεδια. Εξι χρονια μετα, το 2010 επανηλθαν δρυμιτεροι. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ προνοει προτασεις χειροτερες και ποιο αδικες του 2004.....Δεν χρειαζομαστε ουτε εγγυησεις ουτε ασφαλεια πλεον....Η ΕΥΡΩΠΗ θα μας παρεχει αυτες τις αναγκες. Οπως παρεχαν και στην Ελλαδα το 1987, 1996, και καθε μερα που ο Τουρκος απειλα με πολεμο. Εαν καποιος απο εμας υποστηριζει ακομα οτι υπαρχει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ας προβαλει τη Θεση του......"Αν καρτερας την λευτερια σε αλλους μην Ελπιζεις"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου