«Χρεοκοπία και χάος» βλέπει ο Σ. Μάνος από τη Λάρισα

manos larissa

Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας για την Ελλάδα σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Δράσης» Στέφανο Μάνο ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τη Λάρισα (φωτο).

Ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν και χειρότερα, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα να κηρύξει στάση πληρωμών τον Μάρτιο οπότε η κατάσταση θα εξελιχθεί σε χάος. Για να πάρουμε τα χρήματα θα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα για να τους πείσουμε ότι αξίζει να τα πάρουμε. Αλλά δεν το βλέπω».

Εξέφρασε δε την άποψη, ότι δε θα γίνουν άμεσα εκλογές ενώ έδειξε με νόημα το ΠΑΣΟΚ ως ρυθμιστή των εξελίξεων λέγοντας πως «θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσει αν θέλει εκλογές ή όχι γιατί έχει 154 βουλευτές. Ο κ. Βενιζέλος βιάζεται να κάνει εκλογές για να μη του επιρριφθεί ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση που έχει».

Ωστόσο εξήγησε πως «από δω και μπρος με την ασάφεια που επικρατεί αν δηλαδή θα έχουμε εκλογές 19 Φεβρουαρίου ή Μαρτίου δε νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι που θα συμπράξουν σε μία τέτοια κυβέρνηση».

Σε ότι αφορά την ακολουθούμενη πολιτική τέλος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση τη σωτηρία τη βλέπει με το να διαλύει συστηματικά τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας και να αφήνει στο απυρόβλητο το δημόσιο. Έχουμε ιερές αγελάδες στο δημόσιο και είλωτες στον ιδιωτικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου