Μετανάστες της οικουμένης ελάτε σε μας. Διαλάμε και ξεπουλάμε.


Γυναίκες, Φαγητό, Μισθός, Δουλειά σε ΕΟΖ, Ναρκωτικά στα περίπτερα, Τσάμπα εισιτήρια, Πειρατικό πετρέλαιο, Χέσιμο σε ανοιχτό χώρο, Εκδρομές, τα πάντα. Ελάτε στο παράδεισό μας. We are very broadminded…
Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης
Ο γνωστός πλέον Παναγιώτης Καμμένος έβαλε το στρατό (καταλάβατε μήπως τώρα γιατί έφτειαξε τη ΜΟΜΑ ακροδεξιοί και ακροαριστεροί μου;) να φτειάχνει καταλύμματα για τους μετανάστες και άρχισε να μοιράζει τις κατασκηνώσεις των παιδιών μας σε άγνωστους προικοθήρες. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με το μετανασετυτικό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αλλού διεθνώς. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
O Παναγιώτης Καμμένος ή όπως αλλοιώς τον λένε δεν έχει κάνει μόνο τη χώρα μπορδέλο αλλά επιτίθεται ρατσιστικά και σε όποιον τον κρίνει. Ελπίζουμε να μη χαθεί σε καμμιά Αλάσκα όταν θα σκάσει πόλεμος στην Ελλάδα. Αρέσει και πολύ σε όσους έχουν ραγάδες…
Εμείς πάντως δεν ανήκουμε σε καμμία πολιτική κατηγορία. Το αν κάποιοι αναρτούν τα άρθρα μας είναι θέμα δικό τους. Κάποιοι θα τα καταλάβουν, κάποιοι όχι και κάποιοι της σειράς του Καμμένου θα μας συκοφαντήσουν. Όταν ανακατεύεται κανείς με τα σκατά τον τρώνε και οι κότες. Κάποιος όμως πρέπει να το κάνει και αυτό αλλοιώς η χώρα θα πάει άπατη καθοδηγούμενη απο βιολιτζήδες, αρκουδιάρηδες και λεβεντομλ΄΄΄κες μιας χρήσης.
Εμάς οι γονείς μας και οι παππούδες μας πολέμησαν, του Καμμένου ήταν σε διακοπές. Αυτοί και πολλοί άλλοι έφτειαξαν την Ελλάδα. Να μη περιμένει ότι θα αφήσουμε το κάθε κωλόπαιδο και το κάθε απατεώνα να ξεπουλήσει αμαχητί αυτά που μας ανήκουν.
Oι αριστεροί για τις ΕΟΖ που έρχονται για να σωθεί η χώρα τι έχουν να πούν; Tίποτα. Αφήνουν τον Καμμένο να μιλάει για ακροδεξιούς που τον κατηγορούν (παρέα του είναι και αυτοί) και έτσι είναι καλυμμένοι.
Ο Καμμένος να προσέξει πολύ μόνο, να μη χτυπήσει με κανένα υπονοούμενο λάθος χαλάκι, γιατί τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για όλους. Στο τσάκ είναι τα πράγματα για να μην ανοίξουν. Αν δεν έχει την ικανότητα να μιλάει, αυτοί που τον έβαλαν εκεί να τον αποσύρουν σε κάποιο εστιατόριο να ψήνει γουρούνια.
Η εποίκηση του Αγίου Όρους πότε θα αρχίσει;
Απο ποιά Ελληνική Στοά θα ξεκινήσει; Συγγνώμη. Απο ποιά Μονή θέλαμε να πούμε. Τα σπίτια των Ελλήνων που θα πάρουν οι τράπεζες λόγω κόκκινων δανείων, θα τα παραχωρήσει ο Καμμένος και αυτά για λόγους ανθρωπισμού στους μετανάστες;
Πήραμε δάνεια για να τα δώσουμε προίκα;
Εμένα κύριοι η Ιαπωνία που ήλθα μετανάστης μου χάρισε κανένα σπίτι; Και η Ιαπωνία έχει ΕΟΖ με εργάτες ορισμένου χρόνου διαμονής όμως, δεν άλλαξε το σύνταγμα της για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εφοπλιστών στις Αραβικές χώρες όπως σχεδιάζει να κάνει η Ελλάδα.
Θα χωρίσουμε με ΕΟΖ κάθε περιοχή της χώρας που έχει υδρογονάνθρακες και θα κάνουμε τους καναλάρχες, άρχοντες κάστρων δουλείας σε αυτές, δημιουργώντας ένα νέο Μεσαίωνα; O Καμμένος δεν είναι καλά, έχει σφυρίξει…
Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας εδώ και εδώ. Στα κατοχικά ΜΜΕ δεν θα τα βρείτε αυτά.
Τα ΜΜΕ μάλλον θα τα κλείσουν γιατί όπως είναι δεν μπορούν να πάρουν νέα δάνεια. Και ο Κούλης στο κόλπο. Όλοι παρέα είναι.
Υ. Άσχημες λέξεις δεν υπάρχουν. Κακοί άνθρωποι και Ψεύτες υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου