Γκετο Λαθροισλαμιστων ολόκληρη η Ελλάδα: Τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για μόνιμη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών!



“Hot spot” ολόκληρη η Ελλάδα: Τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για μόνιμη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών!
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης Σύριζα και την επιχειρούμενη μετατροπή της χώρας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας "Αγορά". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προωθείται η μόνιμη εγκατάσταση 150.000 λαθρομεταναστών στην χώρα και η δημιουργία 4 κέντρων λαθρομεταναστών στην Αττική.
Συγκεκριμένα, σε κλειστό κέντρο κράτησης θα μετατραπεί το παλαιό κτίριο της Σχολής Αστυνομίας στην Ξάνθη με χωρητικότητα 800 άτομα, ενώ το ίδιο θα γίνει και στο στρατόπεδο στο Παρανέστι Δράμας (1200 άτομα) και στην Κόρινθο (1800 άτομα).
Παράλληλα, λόγω της συνεχόμενης εισροής λαθρομεταναστών δημιουργούνται δύο ακόμη κέντρα στην Αττική πέραν του Σχιστού. Το πρώτο θα είναι σε έκταση 20 στρεμμάτων κοντά στην λεωφόρο Αθηνών πίσω από τις αποθήκες "Σαρακάκη" με χωρητικότητα 1600 άτομα. Το δεύτερο θα είναι στην Μαλακάσα στις παλαιές αποθήκες πυρομαχικών (!) με χωρητικότητα 3000 άτομα.
Υπάρχει σχεδιασμός και για κέντρο λαθρομεταναστών χωρητικότητας 3000 ατόμων στα Άθυρα στην Πέλλα, αλλά αυτό οργώθηκε... Ακόμη, σχεδιάζεται η δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών σε δύο ανενεργά στρατόπεδα στα Ιωάννινα.
Να σημειωθεί πως ήδη λειτουργούν κέντρα λαθρομεταναστών στην Ειδομένη, στο παλαιό αεροδρόμιο στην Νέα Καβάλα και στο Χέρσο, στο πρώην στρατόπεδο "Αναγνωστοπούλου" στα Διαβατά και στην Κω, Χίο, Λέρο και Λήμνο!
Το όραμα των ανθελλήνων του Σύριζα παίρνει σάρκα και οστά: Ολόκληρη η Ελλάδα ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου