ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!



– του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

This is…THE WORKING HOUR with JOHN KOUNTOURIS!…

Screen Shot 2016-02-21 at 9.59.54 AM.png

Ο κ. Τζόρτζ Σόρος είναι γνωστός απο όλους ότι είναι ένας πάρα πολύ ύποπτος χαρακτήρας να πούμε το λιγότερο. 
Οι θεωρητικοί συνωμοσίας μιλάνε εδώ και χρόνια για τον Σόρος λέγοντας πράγματα όπως αυτός είναι υψηλού επιπέδου «πράκτορα των Ρότσιλντ», «υποστηρικτής κομμουνιστικών δραστηριότητων» και «χρηματοδότης» των ριζοσπαστικών αριστερών οργανώσεων. Και όπως έχουμε δει όλοι, ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ελλάδος και του προσφυγικού, όλ᾽αυτἀ δεν απέχουν και πολύ απο την αλήθεια.

Πρώτα απ ‘όλα σε σχέση με την Ελλάδα, ο Σόρος συμβουλεύει και κατευθύνει την Ελληνική κυβέρνηση από τότε που ξέσπασε η όλη αυτή η κρίση περι τα τέλη του 2009. 

Έχει αναφερθεί από τους Έλληνες και διεθνή Τύπο πολλές φορές ότι ο Σόρος έκανε πολλές επισκέψεις στο επιτελείο του Γιώργο Παπανδρέου. 

Η οικογένεια Παπανδρέου για χρόνια είχε σχέσεις με τον George Soros κατί που αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και που χρήζει της άμμεσης συλλήψεως του ΓΑΠ γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, όλ᾽αυτἀ ωδήγησαν στο…ΜΝΗΜΟΝΙΟ!




Υπάρχει βέβαια κι ο Γιάνης Βαρουφάκης που μπορούμε να «ευχαριστήσουμε» όχι μόνο για την ΜΕΓΑΛΗ αγάπη που τρέφει για το πρόσωπο του Σόρος [1] αλλά και για το γεγονός ότι, αρχές Ιουλίου του 2015, πιάστηκε επ᾽ αυτοφώρω —με ό,τι συνεπάγεται αυτό— να στέλνει γραπτό μηνυματάκι [1] προς έναν φίλο του, εντός της Ελληνικής Βουλής (παρακαλώ!), όπου του εξηγούσε πως ο κ. Τ. Σόρος έλεγε εις τον κ. Αλέξη Τσίπρα τι να κάνει και με τον ίδιον και με την ελάφρυση του χρέους και με άλλα ζητήματα. Είχαν επαληθευτεί οι «Συνωμοσιολόγοι» χάριν στον Γιανάκη!
Σε άρθρο [2] του Νίκου Χειλά που έγραψε το 2012 στο tovima.gr με τίτλο «Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες» αποκαλύπτονται σε μας τα ακόλουθα που επιβεβαιώνουν όλες τις υπόνιες μας για τον μεγάλο, «ανθρωπιστικό» αλλά και…ΎΠΟΥΛΟ ρόλο του Τζορτζ Σόρος (George Soros) στην χρηματοδότηση της ανα την Ευρώπην λαθρομεταναστεύσεως. Σας παρέχω παρακάτω αυτούσιο το άρθρο του.


Τώρα ας διαβάσουμε το πρώτο μέρος αυτού του άρθρου, όπου αναφέρει:

«Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος. »Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας.

»Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

»Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη. «“Ο στόχος μου είναι διπλός”, είπε. “Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους”.»

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.17 AM.png
Τώρα το επόμενο μέρος του άρθρου του κ. Χειλά τα λέει όλα, ιδιαίτερα όσον αφορά όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα…ΣΗΜΕΡΑ σε σχέση με το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας. 
Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικότα σημεία του ίδιου άρθρου που, εκ των υστέρων (δηλ., τέσσερα χρόνια μετά), ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τον δόλιο ρόλο του Σόρος στην χειραγώγηση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα όπως το βλέπoυε σήμερα όλοι εμείς να εξελίσσεται υπο την κυβέρνηση Τσίπρα:
–Η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες…άρα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!…

–Έτσι προκαλείται ένας τεράστιο πρόβλημα συνωστισμού ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος…

–Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι…

–Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα…έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή (και τι βλέπουμε αυτές τις μέρες να ανακύπτουν σε διάφορα hotspots σε όλη την Ελλάδα;;;…ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!)

–Τα χρήματα του ταμείου θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους…

–Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση…κάτι που επιβεβαιώνεται ΣΗΜΕΡΑ γιατί η ΕΕ δεν αφήνει την Ελλάδα να αποφασίσει μόνη της για το πως θέλεθ να προσεγγίσει αυτό το θέμα…

–«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε ο Σόρος…
–Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης…ΠΟΥ ΈΦΤΙΑΞΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.Π.!!!…

12360366_476360132570047_3958448136919463408_n.jpg
Απο τότε ο Σόρος είχε πει ότι «το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής» δεν είναι τίποτε εκτος απο την ίδια την…ΕΛΛΑΔΑ και ότι «εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια»!!! Αυτά τα είχε πει το 2012 ο Σόρος και τότε αυτή η «ανθρωπιστική κρίση» δεν υπήρχε καν στην Ελλάδα. Άρα πώς τα ήξερα αυτά απο τότε ο Σόρος;;;
Σε εκεί το διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης ο Σόρος αναφέρθηκε σε αυτό το μεταναστεύτικο σχέδιο ως «μια οραματική ιδέα» και όπως έγραψε ο κ. Χειλάς «ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου» που παρεύθηκε επίσης στο ίδιο Φόρουμ.
Αντι η Ελληνική κυβέρνηση να βάλει φρένο σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση, το ΜΕΓΕΘΥΝΕΙ—και σκόπιμα μάλιστα!
Σε μια ωμή ομολογία για το κόστος που φορτώνεται η Ελλάδα για τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που περνούν στην χώρα μας προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών κ Νίκος Κοτζιάς, με συνέντευξή [3] του περι τα τέλη του Ιαν. φέτος στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung καθώς όπως αναφέρει «με τα χρήματα αυτά, δεν θα χρειάζονταν να κοπούν οι συντάξεις που επιβάλει η τρόικα»!
Επίσης, στις 19 Ιαν. του τρέχοντος έτους, ένας «Βασίλης», Στέλεχος Ε.Δ., έβγαλε μια δήλωση [4] στα ΜΜΕ —που απ᾽ό,τι φαίνεται, ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ!— όπου είπε πως πήραν εντολή οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να βγάζουν Έλληνες της Λέσβου από τα οικήματα εκεί και στη θέση τους να βάζουν…«ΠΡΟΦΥΓΕΣ»!!! 
Σύμφωνα με το VoiceNews.gr [4] διαβάζουμε τα εξής για το ίδιο θέμα:

«Συγκεκριμένα, με την “αναδιοργάνωση” του στρατού (δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών αυτού, να μετατραπεί σε ΣΟΜΥ (κτίρια που θα στεγάζονται στελέχη με οικογένειες, που δεν έχουν συμφέροντα – κατοικία στο νησί). 
Μέχρι τώρα υπήρχαν 10 κτίρια όπου στεγάζονταν οικογένειες οι οποίες είχαν όλες από 2 παιδιά και άνω, μερικές με νεογέννητα.

«ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ λοιπόν που θέλανε οι κύριοι να διώξουν τους ενοίκους, οι οποίοι υποτίθεται ότι αν δε κλείσουν 2 χρόνια δε μπορεί να τους διώξει τίποτα, (αλλά κάποιοι έφυγαν πριν καν κλείσουν 2 μήνες)  ήταν… να μπορέσουν να στεγαστούν, ανθρωπινά όπως είπαν, οι λαθρομετανάστες (!), αλλά και άτομα από ΜΚΟ. Δηλαδή σε κτίρια από έξοδα, αλλά κυρίως από κόπο δικό μας, να στεγαστούν παράνομοι, διώχνοντας συναδέλφους με οικογένειες!»
Και τέλος, και σαν να μην φτάνουν όλες αυτές οι προδοσίες αυτών των αθελληνικών κυβερνήσεων, διαβάζουμε τα εξής φρικτά απο το σάιτ ειδήσεων topontiki.gr [5] σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα όλης της Ευρώπης:
«Δημοσίευμα του EU Observer αναφέρει ότι το Ισραήλ παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις συνόδους της Επιτροπής Πολιτικής και Ασφάλειας (ΕΠΑ) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ αφήνει υπόνοιες ότι “κρίκο” στη διαρροή απόρρητων πληροφοριών προς το Ισραήλ αποτελεί η Ελλάδα.
«Το δημοσίευμα του κάνει λόγο για μεγάλης κλίμακας διαρροή πληροφοριών στη σύνοδο της 15ης Ιανουαρίου, όπου θα συζητούταν η στάση της Ε.Ε. στο μεσανατολικό.»

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.31 AM.png

  Αυτό αφορούσε μία ανακοίνωση που επρόκειτο να κατατεθεί προς έγκριση από τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ, στα μέσα του Ιαν. φέτος, σχετικά για το πως θα κινηθούν εφεξής, για το μεταναστευτικό, όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη που εμπλέκονται σε αυτό. 
Ὀπου οι Ισραηλινοί δεν συμφωνούσαν με κάποιο σημείο του κειμένου αυτής της ανακοίνωνησης, βάζανε τους κατασκόπους τους να παρακολουθούν και να…ανατρέψουν την όλη διαδικασία αυτή χρησιμοποιώντας ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» για αυτήν την βρωμοδουλειά τους! 
Και στο τέλος αυτού του άρθρου του topontiki.gr, λέει:

«Η διατύπωση στο τελικό κείμενο που υπεγράφη από τους υπουργούς ήταν πολύ ηπιότερη (απέναντι στο Ισραήλ): “Όλες οι συμφωνίες ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ και την ΕΕ πρέπει κατηγορηματικά και ρητά να διευκρινίζουν ότι δεν γίνεται να εφαρμοστούν στις περιοχές που κατέχει το Ισραήλ”».
Εν ολίγοις, αντι η Ελλάδα να βοηθάει τον ίδιον τον εαυτόν της ώστε απαλλαγεί απο αυτό το τεράστιο βάρος της λαθρομετανάστευσης, πάει και βοηθάει τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!!

Αλλά καλύτερη πηγή για τις σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ και πόσο…ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ για την Ελλάδα δεν έχουμε παρα να δούμε τι έγινε με την υπόθεση του γεωγραφικού συστήματος διασυνοριακής ασφάλειας κατα την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών που προσπάθησε να προμηθευτεί η ΕΥΠ τη περίοδο 2005-09 και που όταν ανέλαβε τη κυβέρνηση ο ΓΑΠ, οι Ισραηλινοί παρενέβησαν με τη βοήθεια του περιβόητου Αλεξ Ρόντος στους Παπανδρέου-Χρυσοχοϊδη-Μπίκα για να απεντάξουν το σύστημα επειδή διέθετε λογοσμικό ρωσικό. 
Θυμίζουμε ότι για αυτήν την υπόθεση, διώχθησαν πολλοί Έλληνες υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Αγγελάκης, γιατί αντέδρασαν στην απόφαση αυτήν του ΓΑΠ, ο οποίος σε ένα μυστικό υπόμνημα του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα που αποκάλυψαν τα WikiLeaks [6] είπε τόσο εθελόδουλα στους Αμερικανούς «Νιώθω πολύ κοντά σας, κάντε με μεσολαβητή σας.» 
Και γιατί αυτό;;; 
Αν θυμάστε όλοι, ήταν ο Κώστας Αγγελάκης ο οποίος το 2009 υποστήριζε, μετ᾽άλλων πρακτόρων της ΕΥΠ ειλικρινών και πατριωτών, ένα πάρα πολύ εξελιγμένο για την ΕΥΠ και τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος σύστημα διασυνορικού ελέγχου (Ελληνικής κατασκευής) με ρωσικό λογισμικό, το οποίο ήταν τόσο δυναστό ώστε μπορούσε να εντοπίσει το καθετί που διέσχιζε τα σύνορα της Ελλαδός με όλα τα άλλα συνορεύοντα μετ᾽ αὐτῆς κράτη. 
Αλλά, όλως περιέργως, την πήραν είδηση το λογισμικό αυτό οι Εβραίοι του Ισραήλ, λόγῳ του ότι…ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ μέσα απο την Ελληνική κυβέρνηση τους είχαν…ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τους Ισραηλινούς για το επίμαχο λογισμικό και γι᾽αυτό είπαν στον Παπανδρέου να το…ΑΠΕΝΤΑΞΕΙ. 

Και τελικά, ΑΥΤΟ ΈΓΙΝΕ διότι, προφανώς, «ένιωθε πολύ κοντά» και στους Εβραιούς—και ίσως γιατί είναι κι αυτός ένας απο τους…«ΠεριΟΥΣ(Τ)ιους» του «θεού».

Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.55 AM.png
Ήταν κάποιοι απο το σκοτεινό στρατόπεδο το ΓΑΠ, μαζί με τον ίδιο, που θύμωσαν με τον κ. Αγγελάκη για την υποστήριξή του για το εν λόγῳ λογισμικό καθώς και για άλλους λόγους [7] σοβαρούς εν σχέσει με τα εθνικά μας συμφέροντα, και γι᾽αυτό τον έχουν σύρει μέσα απο τα δικαστήρια στην Ελλάδα φτάνοντας τελικά ακόμη και στον Άρειο Πάγο. 
Έχει όμως αθωωθεί κάθε φορά ο κ. Αγγελάκης γιατί έχει στο πλευρό του ένα αήττητο όππλο…ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Λοιπόν, ποιές ήταν οι συνέπειες των ανωτέρω;;; 
Έχασε η Ελλάδα αυτήν τη μεγάλη ικανότητα του να ελέγχει εις έναν τεράστιο βαθμό τα σύνορά της απέναντι εις όλες τις καταιγιστκές ροές…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 
Και…ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΌΛ’ ΑΥΤΑ. Screen Shot 2016-02-21 at 10.00.42 AM.png  

Αααα! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΜΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ GIS ΗΤΑΝ Ο ΠΕΙΒΟΗΤΟΣ ALEX RONTOS ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΠ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ κ. ALEX RONTOS, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π., ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ 2009, ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ» (GIS) ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;
ΈΩΣ ΠΌΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

-Κουντούρης Ιωάν., Δημοσιογράφος, Συγγραφεῦς
–––––––––––––
1 – «Ο Γιάνης Βαρουφάκης: Ένας Εξ Ορισμού Πράκτορας», του Ιωάν. Κουντούρη • 18 Ιουλίου 2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/12/18/ο-γιάνης-βαρουφάκης-ένας-εξ-ορισμού-πρ/ 2 – «Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες – Ανακοίνωση-βόμβα από το Βερολίνο για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα», του Νίκου Χείλά, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  30/10/2012 15:37 | Λίνκ: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=481795&h1=true#commentForm 3 – «Έλληνες να που πάνε πάνε τα λεφτά σας: 2 δις πλήρωσαμε για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες ως Ελλαδα μέχρι τώρα» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/23/έλληνες-να-που-πάνε-πάνε-τα-λεφτά-σας-2-δ/ 4 – «Απίστετο! Βγάζουν Έλληνες από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες», 20 Ιαν. 2016 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/20/απίστετο-βγάζουν-έλληνες-από-τα-σπίτι/ 5 – Δημοσίευμα του EU Observer εμπλέκει την Ελλάδα σε σενάριο κατασκοπείας στην ΕΕ υπέρ του Ισραήλ, 9.2.2016 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB | Λίνκ: http://www.topontiki.gr/article/159047/dimosieyma-toy-eu-observer-emplekei-tin-ellada-se-senario-kataskopeias-stin-ee-yper 6 – Περιοδικό CRASH, τεύχος 32, σελ. 18, του Μάιου του 2014 7 – Ψάξτε στο σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com για τα άλλα άρθρα μας για τον κ. Κώστα Αγγελάκη με τίτλους «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΉ ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.!!!»  
και  «ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΕΤΗ ;;;!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου