ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ


ΑΔΕΡΦΙΑ


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΒΙΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
 
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ , ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
 
Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 300.000 ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΤΟΔΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ
 
Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ , ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ .
 
ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ SOS !!!
 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,
ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
ΓΡΑΨΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,
ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ.
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ . ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

 ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου