Χαμός: Βίντεο με τον Α.Σαμαρά να μιλάει με δικαστικό για "να κλείσουν φυλακή την Χρυσή Αυγή"

Μετά το βίντεο-σοκ με τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλία Κασιδιάρη, ο βουλευτής προανήγγειλε νέα βόμβα για τη συνωμοσία κατά της Χρυσής Αυγής ενώ πριν λίγο ζήτησε στην Βουλή τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να πάει στην Βουλή για να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των στοιχείων και να απολογηθεί για την πράξη του.
Συγκεκριμένα ο Η.Κασιδιάρης είπε:
«Θέλω να κάνω μία βαρυσήμαντη δήλωση για ένα θέμα που θα "σηκώσω" εντός των επομένων ημερών...
Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Σαμαρά..
Ποιον ανώτατο δικαστικό, τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια", τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα, χωρίς παρεμβάσεις Αθανασίου, και δεν τον αποκαλεί με τ' όνομα του, τον αποκαλεί έτσι λόγω των συνακροάσεων;
Φοβάται δηλαδή μη τον ακούει κάποιος.
Το όνομα του είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληξη με του Μπαλτάκου!»
Μήπως Ισίδωρος Ντογιάκος; Είναι ο προϊστάμενος των δύο ανακριτριών που με τς γνωστά πολιτικά "προβλήματα" της μιας έχουν δεχθεί τα πυρά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha προηγουμένως ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις από το βήμα της Βουλής οι οποίες θα δείχνουν την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  στη δικαιοσύνη!
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι υπάρχουν και συνομιλίες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βούτση και Παναγούλη!
Επιπλέον, είπε πως δεν είχε καμία οικειότητα με τον Μπαλτάκο καθώς και ότι «Από την ημέρα που ασκήθηκε η δίωξη μίλησα με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους που είχαν λάβει θέση υπέρ της αλήθειας. Ο κύριος Μπαλτάκος ο ένας από αυτούς. Μίλησα και με τον Βούτση και με τον Παναγούλη τον οποίο κάλεσα να καταθέσει ως μάρτυρας για όλα αυτά που συμβαίνουν».
Πρόσθεσε «Μίλησα με πολλούς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ επειδή είχαν λάβει θέση δημοσίως και είχαν πει ότι αυτό που συμβεί με ΧΑ είναι άδικο. Δεν θα έλεγε τίποτα αυτό από τη στιγμή που προέρχεται από την αντιπολίτευση. Από τη στιγμή όμως που το ομολογεί η κυβέρνηση έχουμε μια πολιτική βόμβα.»
Επίσης ο Ηλίας Παναγιώταρος υποστήριξε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εμφάνιση του πως έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση. Ωστόσο από το βήμα της Βουλής ο κ.Βούτσης ξεκαθάρισε πως "οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ".
Βέβαια ανεξάρτητα από την καταγραφή του βίντεο να πούμε ότι ο Ν.Βούτσης τα έχει πει και δημόσια από το βήμα της Βουλής ότι οι διώξεις είναι πολιτικές και έχει διαφοροποιηθεί από το κόμμα του...

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, δέχθηκε να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών του συνομιλιών για να διακριβωθεί αν μιλάει ή όχι με δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου να παρέμβει στην υπόθεση των διώξεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ο ίδιος ο υπουργός έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής ότι όντως επικοινώνησε με τον προϊστάμενο των ανακριτών αφο'ότου αφέθηκαν ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος, αλλά όχι για να παρέμβει για να προφυλακιστεί η "επόμενη φουρνιά" δηλαδή ο γ.γ. Ν.Μιχαλολιάκος, ο Χ.Παππάς και ο Γ.Λαγός, αλλά "Για να ενημερωθεί για την πορεία της υπόθεσης"!
Αντίθετα απέρριψε ότι έχει κάνει παρεμβάσεις "Ήμουν στις Βρυξέλλες και πήρα τηλέφωνο για να δω πώς πάει η υπόθεση" είπε.
Ο Χ.Αθανασίου κατά τον Η.Κασιδιάρη "πρωταγωνιστεί" σε ηχητικό ή οπτικοακουστικό ντοκουμέντο να "Δίνει οδηγίες" στους δικαστικούς πώς να χειριστούν την υπόθεση.
Το γεγονός ότι δέχεται να αρθούν οι τηλεφωνικές του συνομιλίες είναι οπωσδήποτε σημαντικό, αλλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι από το κινητό του τηλέφωνο θα βρεθεί κάτι το επιλήψημο, αφού έχει δικαίωμα να καλεί τον προϊστάμενο των ανακριτών, εκτός του ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και αλλο τηλέφωνο...
Το σημαντικό και η ουσία είναι αν υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του. Πώς και από ποιον; Αυτό μικρή σημασία έχει στην παρουσα φάση. Σίγουρα κάποιοι πατριωτικοί πυρήνες μέσα σε κρατικές υπηρεσίας δεν συμφωνούσαν με την συνωμοσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου