ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ; Υπόγεια στοά στην Αθήνα - Tι κρύβει;

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και...25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια..
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες....
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια. Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε. Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμου να πάρει θέση. Τι εκανε τοσα χρονια; Ποιος ειναι ο σατανικος του ρολος και ποιοι κρυβονται απο πισω. Σιγουρα ανθελληνες. Παει καπου το μυαλο μου;Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!
Το link για να παρακολουθήσετε το video http://www.youtube.com/watch?v=Y1rnN49jw6Y

Τελικά κάποιοι δεν θέλουν να μάθουμε κάποια πράγματα γiα την ιστορία μας για να μην αντιληφθούμε το ποίοι είμασταν κάποτε ( και κατά συνέπεια  που έχουμε καταντήσει σήμερα) και μας μπαίνουν "επικίνδυνες ιδέες". Υπήρξαν περίοδοι που οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες και δεν μιλάμε μόνο για την εποχή του Μ.Αλεξάνδρου. Απλώς μας έχουν πείσει οτι αυτές οι περίοδοι ήταν η "Ελληνική μυθολογία".

Πηγή Hellas -Now.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου