Ο Δεσποτης και οι Ιερεις στο Salt Lake City κατα την αποψη των Ομογενων ειναι εκτος εκκλησιαστικων κανονων ,ειναι εκπτωτοι και πρεπει να κηρυχθουν ανεπιθυμητοι!!!!






Κατ αρχήν σε μια περίοδο που ο ελληνισμός και η Ορθοδοξία βάλλονται σε παγκόσμιο επίπεδο είναι λυπηρό το ότι στο Salt Lake City εγινε κυριαρχο θεμα το ποσα πληρωνονται οι Ιερεις και το ποσα θα δίνουν οι πιστοι  για να πληρώνονται τα αστρονομικά ποσά οι παραπάνω.!!!
Επισημαίνουμε  τα παρακάτω

  1. Δεν έχει ανακοινωθεί πόσα δίνουμε στην ανύπαρκτη Αρχιεπισκοπή Αμερικής και στο Πατριαρχείο κατά επέκταση.
  2. Ποσα δίνουμε στον Ησαΐα του Ντένβερ
  3. Πόσα παίρνουν οι Ιερείς με όνομα και επώνυμο αναλυτικά.
  4. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στην ιστορία της Ορθοδοξίας όπου Δεσπότης και Ιερείς κάνουν λευκή απεργία αρνούμενοι να εκτελέσουν τις Θρησκευτικές τους υποχρεώσεις εκβιάζοντας το πλήρωμα των Πιστών -----Η μας δίνετε τόσα η κλείνουμε τις Εκκλησιές.
  5. Ο Δεσπότης και οι Ιερείς δυστυχώς έχουν χάσει την εξωθεν καλή μαρτυρία και το ερωτημα ειναι αν μπορουν  πλέον να ιερουργούν .Κατα την αποψη των  Ομογενων εχουν παραβιασει Εκκλησιαστικους κανονες ,ειναι εκπτωτοι και πρέπει να κηρυχτούν ανεπιθύμητοι.
  6. Το ΔΣ δυστυχώς δεν κατήγγειλε εμπεριστατωμένα τις ατασθαλίες στα οικονομικά που έκαναν συγκριμένοι Ιερείς
  7. Το ΔΣ απέδειξε ότι δεν είχε ούτε σχέδιο ούτε τη βούληση για να ξεδιαλύνει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στην κοινότητα μας .Τώρα εκλιπαρεί τον Δεσπότη Ησαΐα να ξανανοίξει τις Εκκλησίες υπαναχωρώντας σε προηγούμενες αποφάσεις μετά από μια λαϊκή συνέλευση μαϊμού, ελεγχόμενη και λογοκριμενη,που οποιος τολμουσε να κανει ερωτησεις η να εκφρασει θεσεις,αμεσως του επαιρναν το κεφαλι!!!Στη χωρα της Ελευθεριας καποιοι επεβαλαν στυγνη δικτατορια.Αισχος!!!  
  1. Δεν ζητήθηκε επίσημα η συνδρομή του Υπουργείου των Εξωτερικών και των εδώ Προξενικών Αρχών για να βρεθεί η λύση μετά το σχίσμα
  2. Οι ενέργειες και η παραβατικότητα επικίνδυνων ρασοφόρων δεν μπορεί αν είναι αντικείμενο ανίερων λαϊκών συνελεύσεων όπου η κοινότητα χωρίζεται σε δυο στρατόπεδα
  3. Οσοι ονειρευονται στην Αμερικη μια Εκκλησια Ορθοδοξη χωρις την Ελληνικοτητα του χαρακηρα της να φυγουν ΤΩΡΑ!!! 
Ας ελπίσουμε ότι θα λάβουμε κάποια απάντηση
Όλα τα άλλα αποτελούν επικίνδυνο ολίσθημα και ευθεία βολή εναντίον του Ελληνορθόδοξου χαρακτήρα της Ομογένειας.O Δημητριος και ο Βαρθολομαιος  να σταματησουν να σφυριζουν αδιαφορα.

Hellenic League of America 
Utah Chapter 


Διαβαστε σχετικα!!!

http://www.dogma.gr/?pname=Search&keywords=%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3%20%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9D%CE%92%CE%95%CE%A1%20%CE%97%CE%A3%CE%91%CE%99%CE%91%CE%A3

 http://sfrang2.blogspot.com/2012/10/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου