Παραλήρημα Σλαβομακεδόνων ξανά (2013 version)

Ένα μάτσο κρετίνοι εθνικιστές, που ζουν ακόμη στο 1944, μαζεύτηκαν στη Μελβούρνη, πριν από 10 μέρες, ανέμισαν τις σημαίες της υποτιθέμενης "ενιαίας (σλαβικής) Μακεδονίας",  είπαν τις ανοησίες τους για τους "κακούς Έλληνες που σκλάβωσαν τη Θεσσαλονίκη" και ορκίστηκαν ..ψάλλοντας με συγκίνηση ότι θα την "απελευθερώσουν" και θα την αποδώσουν ξανά στον Σλαβομακεδονικό λαό (ο οποίος ήταν ανύπαρκτος ανά τους αιώνες στη Θεσσαλονίκη).
Όλα αυτά, με τους επιθετικούς χάρτες της "ενωμένης Μακεδονίας" τυπωμένους σε μπλουζάκια, ανάμεσα στα λιοντάρια της Βουλγαρικής δυναστείας, τον (Βούλγαρο) Γκότσε Ντέλτσεφ, πανό για την "μία Μακεδονία", που εξομοιώνει τους κατοίκους των ...Γρεβενών με αυτούς της Κρίβα Παλάνκα και άλλα γραφικά.

Και φυσικά σε περίοπτη θέση το εμετικό για τον 21ο αιώνα πανό,  "Solun will be the capital of Macedonia again", που δείχνει όλο το μεγαλείο του παραληρήματος των ακραίων αυτών πολεμοχαρών ηλιθίων.


Ευτυχώς, δεν είχαν και φωτογραφίες του Μαραντόνα γιατί κι αυτός "σκλαβωμένος Σλαβομακεδόνας" ήταν ασφαλώς..

Το κακό μ΄αυτούς τους ηλίθιους, είναι ότι συντηρούν έναν αναχρονιστικό φανατισμό, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, ούτε ως ανάμνηση το 2013.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου