Ένας άκαπνος πολιτικός πούστης πετά με … Μιράζ; Είσαι για τα μπάζα Χρηστο Βαιτση !!! Δεν ντρέπεσε; Καταντησες την πολεμική αεροπορία τσάρτερ αναψυχής.!!!!!




Μια απίστευτη αποκάλυψη κάνει  ο Στέφανος Κασσιμάτης ως «Φαληρεύς»  στην «Καθημερινή» για κορυφαίο υπουργό
Γράφει τα εξής:
«Χθες, ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε την Τανάγρα, όπου πέταξε για μία ώρα πάνω από το Αιγαίο με ένα Μ-2000-5 (έτσι λένε τα Μιράζ στην Αεροπορία). Τον συνόδευε, σε ένα δεύτερο αεροσκάφος του ιδίου τύπου, ο αρχηγός της Αεροπορίας.  Υπουργός Επικρατείας είναι, να μη δει την επικράτειά του από ψηλά; Όχι τίποτε άλλο αλλά να ξέρει τι θα πάρουν οι φίλοι του οι Γερμανοί.
Βέβαια, η πτήση πρέπει να κόστισε συνολικά κάτι παραπάνω από 20.000 ευρώ. Ψιλοπράγματα… Ναι, αλλά μέχρι τώρα η Αεροπορία έκανε πάντα αυτό το δώρο στον εκάστοτε πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμύνης, όχι οι ισχυροί υπουργοί. Είναι, δεν λέω, μια έκφανση αυτού που λέγεται «πλάτεμα της δημοκρατίας» στη γλώσσα τους. Αλλά τι θα γίνει αν το διεκδικήσουν και άλλοι; Για παράδειγμα, γιατί να μη ζητήσουν και οι βουλευτές Επικρατείας να δουν την επικράτεια από ψηλά; Ή, ένα άλλο παράδειγμα, φαντασθείτε να το ζητήσει ο Φίλης.
Κάπου πρέπει να μπει ένα όριο στις πτήσεις αναψυχής, ιδίως σε αυτή την εποχή της απόλυτης ένδειας για τις Eνοπλες Δυνάμεις. Ελπίζω να το θέσει με τη στάση του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το λέω, επειδή ακούω ότι οι οργανωτές αυτών των εκδρομών προσπαθούν να τον πείσουν…»
Με το δίκιο του να φωνάζει στην βουλή ο  Στάθης Παναγούλης
Ο «σουρουκλεμές» κ. Παππάς περιφρονεί τη Βουλή...
«Η συνεχής απουσία των υπουργών από την υποχρέωση που τους επιβάλλει ο κανονισμός να απαντούν σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών, αποτελεί προσβολή στα εκατομμύρια των Ελλήνων που αγωνίσθηκαν για τον κοινοβουλευτισμό!».
Τo κατήγγειλα σήμερα στη Βουλή σε μια αίθουσα με απόντες τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών Νίκο Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτο, οι οποίοι έπρεπε να βρίσκονται στη Βουλή για να απαντήσουν, αλλά προφασίσθηκαν… φόρτο εργασίας, ενημερώνοντας τελευταία στιγμή το προεδρείο.
Υπογραμμίζοντας ότι είναι η...τρίτη φορά που ο κ. Παππάς αρνείται να προσέλθει και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση μου, η οποία αφορά την πριμοδότηση μιας μικρής ομάδας βουλευτών και δημοσιογράφων, που καλούνται στις εκπομπές των κρατικών αλλά και ιδιωτικών καναλιών, κατέληξα: «Αν ο κρατικός καναλάρχης κ. Παππάς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του στη Βουλή, ας επιστρέψει στην πλατεία Κουμουνδούρου να παριστάνει τον… σουρουκλεμέ!».

Είσαστε για τα μπάζα κύριοι της αεροπορίας. Δεν ντρέπεστε; Καταντήσατε την πολεμική αεροπορία τσάρτερ αναψυχής. Κάθε ένας κάφρος που θέλει βόλτα εσείς προθυμοποιείστε για να τον ικανοποιήσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου