Περιοδεία υπουργού Δημ. Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ: Μία από τα ίδια!!!


Σε  μιά πολύ κρίσιμη περίοδο γιά την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος ακολουθεί την ''τουριστική''..τ. πεπατημένη Ελλήνων πολιτικών, στην περιοδεία του στις ΗΠΑ. Δηλ., 20 χρόνια, μία από τα ίδια:

Εκδηλώσεις, δεξιώσεις, χαιρετισμοί-ομιλίες, δημόσιες σχέσεις, φωτογραφίες κι επαφές, χωρίς ουσία, με τους ίδιους μη ενεργούς ''προεδροπαράγοντες- ψώνια'' . Καμία σοβαρή προσπάθεια με σχέδιο-στρατηγική, για ειλικρινή συνεργασία με την Ομογένεια, ώστε αυτή να δράσει αποτελεσματικά και συντονισμένα γιά την πατρίδα.

Οι 'Ελληνες πολιτικοί, τελικά, ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα. Και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, η Ομογένεια στις ΗΠΑ, που έχει πικρή πείρα, δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί με τίποτα.





Tο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε το γεύμα με τον κ. Αβραμόπουλο, που είχε προγραμματιστεί γιά την Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012. Φυσικό και αναμενόμενο. Ποιό Χρηματιστήριο θέλει πτωχευμένες χώρες; (Aπό ελληνικής πλευράς ανακοινώθηκε ότι ο υπουργός το ακύρωσε... ''λόγω βεβαρυμένου προγράμματος'')

Ο ίδιος πάντα Δημ. Αβραμόπουλος:  ''Φιγούρες'', αέρας κοπανιστός και... πρωθυπουργικές βλέψεις

O υπουργός Εξωτερικών, που δεν...κρύβει την εγωπάθεια και την αλαζονία του, νομίζει ότι, χρησιμοποιώντας και γράφοντας στα @@του την ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ και αναπτύσσοντας στενές δουλοπρεπείς σχέσεις με τις αμερικανοεβραϊκές Οργανώσεις, αυτές θα τον... προωθήσουν στην Ουάσιγκτον γιά να γίνει... πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Η τωρινή -μία από τις πολλές, Σεπτ. '12- επίσκεψη του υπουργού στις ΗΠΑ, είχε τα... γνωστά του: ''Φιγούρες'', σωματοφύλακες-αστυνομίες, προσωπικές δημόσιες σχέσεις, αέρας κοπανιστός και γιά συνοδεία ως ''γλάστρες'', έναν υφυπουργό Εξωτερικών και 2-3 πρέσβεις. Να σημειωθεί ότι στις δήθεν επαφές, εκδηλώσεις- δεξιώσεις με την Ομογένεια (Σικάγο, Βοστώνη), ο υπουργός, ούτε καν έδωσε γιά λίγα λεπτά τον λόγο στον υφυπουργό του, που υποτίθεται είναι αρμόδιος γιά Ομογένεια-Απόδημους. Τον απαξίωσε, κάνοντας προσωπικό ''σιόου''. Ο κ. Αβραμόπουλος, τόσο στο Σικάγο, όσο και στην Βοστώνη, συναντήθηκε και μίλησε με τις τοπικές Επιτροπές του American Jewish Committee, ενώ καλεσμένοι του στις εκδηλώσεις-δεξιώσεις της Ομογένειας, ήταν και τοπικά στελέχη εβραϊκών οργανώσεων, δηλαδή Αμερικανο-Ισραηλινοί (το είχε ζητήσει ο ίδιος ο υπουργός, δείχνοντας έτσι τις ''επιθυμίες'' του).


Η Ελλάδα, την τελευταία 20ετία, είχε αμερικανο-δουλους, γερμανο-δουλους κλπ υπουργούς Εξωτερικών. Τελευταία απόκτησε και ισραηλινο-δουλους. Να δούμε αν μελλοντικά θα έχει και κανέναν ...Ελληνο-δουλο.
Η είδηση: O κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κρατώντας τις...ισορροπίες όπως και στο Σικάγο, ήταν ο κύριος ομιλητής σε ειδική συνάντηση που διοργάνωσε η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή Βοστώνης (American Jewish Committee), παρουσία του Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιου.

Σημ. 1: Το Μπλοκ μας ήταν αποδέκτες αρκετών αρνητικών σχόλιων -και υβριστικών- από Ομογενείς, στο Σικάγο και στην Βοστώνη, γιά τον κ. Αβραμόπουλο και τις ''πολιτικές-συμπεριφορές'' του.
Σημ. 2: Πολλά λέγονται και γράφονται γιά την περίφημη ελληνο-ισραηλινή ''συμμαχία''. Ποιά τα πρακτικά οφέλη γιά την Ελλάδα; Δυστυχώς ούτε ένα. Ούτε καν στις ΗΠΑ, με το πολυδιαφημιζόμενο ''ισχυρό εβραϊκό λόμπι''. Απεναντίας η άλλη πλευρά, έχει ήδη μικρά οφέλη και ''βλέπει'' μελλοντικά για φτηνά ''φιλέτα γης'' στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου