Ξεπαγώνουν... σιγά σιγά τον "κουρασμένο"


Ο πανικός από τις δημοσκοπήσειςπου καταφθάνουν στη Συγγρού είναι η αιτία της ξαφνικής αναθέρμανσης του φλερτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Τα χαμηλά ποσοστά της παράταξης έχουν επιστρατεύσει πλέον κάθε όπλο για τη μάχη και ο "κουρασμένος" δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει αφού τα δικά του παιδιά ...μπήκαν στις λίστες του κόμματος. Επιπλέον, βγαίνει μπροστά την ώρα που όπως δείχνουν τα πράγματα το βράδυ των εκλογών προβάρει το κουστούμι της διαδοχής...
Έτσι το πρωί έκανε νέα δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά, μία μέρα μάλιστα μετά την γραπτή ανακοίνωση – παρέμβασή του. Ο πρώην "κουρασμένος" από τα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη  προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για να κυβερνηθεί ο τόπος, πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».
Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, που είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τα γραφεία, ενώ είχε σύντομη συνομιλία με όλους τους υποψηφίους, καθώς και με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που επίσης παρέστη στην κομματική εκδήλωση μαζί με τον αδελφό του, Διονύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου