Μεγάλος ο κίνδυνος εξευτελισμού της Νέας Δημοκρατία




Ο εξευτελισμός προϋποθέτει μια διαδικασία από την οποία περνάς από ένα καθεστώς αξιοπρέπειας σε ένα καθεστώς ξεφτίλας. Η ΝΔουλα ουδέποτε είχε αξιοπρέπεια για να την χάσει.
Είναι ένα κόμμα φτιαγμένο για να κρατάει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, να κοροιδεύει τους δεξιούς ψηφοφόρους και να αποτρέπει κάθε είδους δεξιάς συσπείρωσης.
Η αριστερή δικτατορία σε όλους τους τομείς της ζωής έγινε πραγματικότητα χάρη στη ΝΔουλα. Ο Καραμανλής παρέδωσε την παιδεία στην αριστερά, ο Καραμανλής άρχισε τις σοσιαλοποιήσεις, ο Καραμανλής έστρωσε τον δρόμο για τον Ανδρέα και απέτρεψε την προσπάθεια ειρηνικής ανατροπής του Ανδρέα που είχε σχεδιαστεί.
H νεολαία της ΝΔουλας αντί να κάνει πολιτικό αγώνα επικεντρώθηκε στα πάρτυ και στις αλληλοπεολειχίες στις τουαλέτες των clubs. Στη νεολαία της ΝΔουλας πρωτοεμφανίστηκαν οι "πρωτοπόρες" ιδέες περί δικαιωμάτων των gays κλπ.
Ο Κωστάκης προώθησε σωρεία συριζοσουργέλων τύπου Τζανετάκου, Ρεπούση κλπ, διατήρησε και ενίσχυσε το πασοκικόσυριζαικό μηχανισμό στο δημόσιο και ασφαλώς έκανε το παν για να εκλεγεί το ΑΜΕΑ που έχουμε για πρωθυπουργό.

Το ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει την Ελλάδα με εκτελεστικό όργανο του το ΠΑΣΟΚ λόγω της ΝΔουλας και του ρόλου που αυτή παίζει.
Συνεπώς κίνδυνος εξευτελισμού για τη ΝΔουλα δεν υπάρχει. Όπως δεν μπορείς να βιάσεις μια πόρνη (που θα έλεγε και ο Johnson) έτσι δεν μπορείς και να εξευτελίσεις την ΝΔουλα. Είναι εκ προοιμίου ξευτιλισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου