ΚΑΛΕΣΜΑ‏

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Σας έχουμε αποστείλει ήδη πρόσκληση για συνάντηση στις 30 Ιανουαρίου, ώρα 15.00, ημέρα Σάββατο στην Αθήνα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Είμαστε κύπριοι εθνικιστές και επιλέξαμε αυτήν την μέρα διότι θα ταξιδεύσουμε προς Αθήνα για να μετάσχουμε στην πορεία για τα Ίμια. Μέχρι την έναρξη της πορείας μεσολαβούν 4 ώρες τις οποίες προτείνουμε να εκμεταλλευθούμε.

Ως Κύπριοι νιώθουμε έντονα τα συμπτώματα της εθνικής σήψης και όπως εσείς αγωνιούμε για την επιβίωση του Έθνους. Ματώνει η ψυχή μας γνωρίζοντας ότι η «ελληνοποίηση» των αλλοφύλων από το εχθρικό, προς το Έθνος, κράτος αποτελεί τη χαριστική βολή προς τον Ελληνισμό.

Σκοπός της προτεινόμενης συνάντησης είναι η δημιουργία ενός μετώπου το οποίο θα αγωνισθεί για την αναδημιουργία του Έθνους μας, ώστε αυτό να επανεύρει τη χαμένη του αίγλη και να δημιουργεί προσδοκία επιβίωσης του Γένους μας.

Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση προτείνουμε να ανταλλαγούν απόψεις για την υλοποιήσει των ως άνω σκοπών και την επιλογή επιτροπής η οποία θα αναλάβει την υλοποίηση των αποφάσεων.

Παρακαλούμε όπως το μήνυμα μας προωθηθεί. Αλλά μόνο προς εκείνους τους πανέλληνες, οι οποίοι νιώθουν τον εαυτό τους αναλώσιμο για το Γένος.

Παραθέτουμε παρακάτω τις προτεινόμενες βασικές ιδεολογικές αρχές τις οποίες θα πρέπει να ασπάζονται οι συμμετέχοντες, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί ομοιογένεια και κοινή γλώσσα.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδεολογική Ταυτότητα:

Το Μέτωπο εμφορείται από τις ακόλουθες αρχές οι οποίες αποτελούν την ιδεολογική του πυξίδα:

Είναι αδιάλλακτα ελληνοκεντρικό και εθνοκεντρικό με πηγή έμπνευσης του τις ακατάλυτες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, όπως αυτές αποκρυσταλλώθηκαν κατά τη μακραίωνη πορεία του Έθνους και όπως τις διαμόρφωσε ο ανά αιώνες Ελληνικός τρόπος ζωής και η Ελληνική φιλοσοφική σκέψη με χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της τον Ηράκλειτο, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.

Το Μέτωπο απορρίπτει τα ξενόφερτα πρότυπα, θέτει το Έθνος ως πρωταρχική του αξία και καλλιεργεί στα μέλη του το ήθος του αγωνιστή και την ηρωική αντίληψη της ζωής.

Πολιτικό Όραμα:

Στον αγώνα μας έχουμε ως πολιτικό όραμα τη δημιουργία μιας ισχυρής συνεκτικής οργανικής κοινωνίας, η οποία θα διέπεται από τα χαρακτηριστικά της αξιοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η κοινωνία δεν μπορεί να ευημερήσει μέσα από το πολιτειακό πρότυπο του φαυλοκρατικού κοινοβουλευτισμού της ούτω καλουμένης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε μέσα από τον αυθεντικά δημοκρατικό και καθ΄ όλα Ελληνικό θεσμό των Κοινοτήτων και ως εκ τούτου ο πολιτειακός αυτός θεσμός θα πρέπει να επαναλειτουργήσει για να επανεύρει ο Ελληνισμός την οδό του πεπρωμένου του. Η κοινωνία δεν μπορεί να αφεθεί να καταδυναστεύεται από μια ακραία και ανάλγητη κεφαλαιοκρατία, η οποία απομυζά τους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους και την καθιστά άθυρμα της παγκοσμιοποίησης.

Το δικό μας πρότυπο κοινωνικής συγκρότησης εμπνέεται από τους μεγάλους διανοητές της σύγχρονης Ελληνικής σκέψης. Τους: Περικλή Γιαννόπουλο, Ίωνα Δραγούμη, Δημήτριο Βεζανή, Ιωάννη Συκουτρή.

Θεμελιώδεις αρχές του Μέτωπο είναι:

- Η άσκηση της διακυβέρνησης από την πνευματική αριστοκρατία του Έθνους στα πλαίσια ενός συστήματος οργανικής κοινωνίας με θεμελιώδη χαρακτηριστικά την ιεραρχημένη παρέμβαση των διαφόρων στρωμάτων του λαού στο πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι, την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και την ενθάρρυνση των κεφαλαιούχων στα πλαίσια όμως μιας κεντρικά σχεδιασμένης οικονομικής πολιτικής η οποία: θα κατοχυρώνει το στρατηγικό ρόλο του Δημοσίου στα βασικά μέσα παραγωγής και στις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, θα κάνει πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη δια της αναδιανομής του παραγόμενου εθνικού πλούτου και θα εγκαθιδρύει μια κοινωνία αλληλεγγύης, η οποία έχοντας επιλύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα θα μπορεί να επιτελέσει την κύρια αποστολή της που είναι η δημιουργία πολιτισμού και εξανθρωπισμού της Οικουμένης. Εξυπακούεται ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο με την αδιάλλακτη αντίθεση και πάλι κατά του συστήματος της κεφαλαιοκρατίας και της ελεύθερης, σε βαθμό ασυδοσίας, οικονομίας και της υποταγής της πολιτικής στα κελεύσματα της άγριας αγοράς.

- Η ιδεολογική μας αυτή προσπάθεια είναι αυτόφωτη και αμιγώς Ελληνογενής. Δεν έχουμε ανάγκη και δεν ενστερνιζόμαστε ιδεολογικά και πολιτειακά πρότυπα τα οποία αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη σε συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους προκειμένου να εκφράσουν συγκεκριμένες ιστορικές ανάγκες των κοινωνιών στις οποίες αναπτύχθηκαν. Ο Ελληνισμός υπήρξε πάντοτε ο παραγωγός όλων των πολιτευμάτων και πολιτικών θεωριών και οτιδήποτε εφαρμόστηκε στη δύση αποτελεί δάνειο από την Ελληνική σκέψη, το οποίο σήμερα επιστρέφει ως κακέκτυπο αντιδάνειο.

- Εν κατακλείδι οραματιζόμαστε μια Ελληνική Κοινωνία εθνολογικά ομοιογενή. Aντιτιθέμεθα στην υβριδοποίηση της κοινωνίας και στην μιγαδοποίηση των ιστορικών λαών, τόσο διότι αυτό τους καθιστά άβουλους πολτούς στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης όσο και κυρίως διότι αυτό παραβιάζει τον θεμελιώδη οικολογικό νόμο της βιοποικιλότητας και διαφορετικότητας, παραβιάζει δηλαδή τη Δημιουργία καθ΄ ον τρόπο αυτή αποτελεί και τη Θεία Βούληση.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας

22 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου