Βλάκας και μισός ο Αναστασιάδης. Ατυχής η τροπολογία λέει ο χαζός! Χαχαχα

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΤΤΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ!!!
(ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.)
Δεν μπορούν να πιστέψουν Κύπριοι με χαμηλό IQ σαν τον Αναστασιάδη, ότι οι Αμερικανοί δεν είναι πια Αμερικανάκια (οι πιό πολλοί είναι δημοκρατικοί) και να καταλάβουν πως λειτουργεί ο Donald Trump (την ώρα που ο Ομπάμα κλώτσαγε πόρτες, ο χοντρός γαμούσε ελέφαντες). He is a very simple guy! Εφαρμόζει για τη Κύπρο ότι έκανε και για τους S400 με τους Τούρκους. Σου λέει "πως θα σου δώσω Αμερικανικά όπλα όταν στο ίδιο χωράφι (η Κύπρος είναι πολύ μικρή) δέχεσαι Ρωσικά πλοία".
Ο λόγος που κλαίει ο Αναστασιάδης ο καλοταισμένος είναι απολύτως δικαιολογημένος. Θέλει μίζες παντός καιρού. Αυτό δεν γίνεται πλέον. Διαλέγεις μεριά και παίζεις...

 
 
 
Το χειρότερο είναι πως με το νομοσχέδιο αυτό που τόσο πολύ ήθελε άνοιξε η όρεξη του Donald Trump. Αυτά παθαίνει κανείς όταν έχει μαλάκες συμβούλους. Το κόλπο που παίζεται με το φυσικό αέριο το έπιασε ο Ερντογάν και θα περικκυκλώσει με γεωτρύπανα όλο το νησί. Αλλωστε οι προδότες σύμβουλοι του Αναστασιάδη που ήταν κοινοί με αυτούς στην Ελλάδα του άφησαν ελεύθερο το σχετικό χώρο. Το ίδιο έγινε και με την Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίο που δεν οριοθετήθηκε ακόμη η Ελληνική ΑΟΖ, με Αίγυπτο, Κύπρο και Ιταλία ούτε ο λάθος τρόπος που προκηρύχτηκαν τα οικόπεδα.

Θαυμάστε τη πολιτική της προδοσίας απο το Σαμαρά της Novartis, το Βενιζέλο και το Παναγιωτόπουλο της Στρογγύλης, τον Πόρκυ Κοτζιά και τον Κατρούγκαλο του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη.

Υ. Κάτι μου λέει πως στο συνέδριο των G20 in Japan, κάτι θα πεί ο POTUS και τη Δευτέρα θα ανέβει το δολλάριο. Θα στενοχωρεθείτε. Ο POTUS λατρεύει να κάνει τέτοια κόλπα. Χεχεχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου