Eμείς πότε θα τους κρεμάσουμε στις κολώνες ;



 
 
Την παράταση της προστασίας που υπάρχει για τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας, καθώς και για τα κόκκινα δάνεια μικρών επιχειρήσεων, έως τις 15 Μαρτίου 2016, συζητάει, αυτή την ώρα, ο δήθεν υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης με τους θεσμούς. Τα δάνεια αυτά δεν θα μπορούν να μεταβιβαστούν από τις τράπεζες σε fund, μέχρι να συμφωνηθεί η διαδικασία μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να μη κάνει αυτό που πρέπει και να προκαλεί με τις αποφάσεις της, που σταθερά επιταχύνουν τη διάλυση της χώρας μας. Η αντιπολίτευση πάλι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ενδιαφέρεται περισσότερο να μη φαίνεται ότι δεν κάνει κάτι. Είναι επιδεικτικά απούσα και ασχολείται με το αν οι καναλάρχες που χρωστάνε 1 δις ευρώ σε κόκκινα δάνεια θα συνεχίσουν να κρατούν τις άδειες τους.  Είναι σαφές, ότι τελικά όλοι τους θέλουν να δουν και μάλλον θα δουν τα ραδίκια ανάποδα.
Πού θα τα βρει η κυβέρνηση τα 10 δίς ευρώ που χρειάζονται μέχρι τα μέσα Μαρτίου του 2016, για να αποπληρώσει τους δανειστές; Αυτό μας δείχνει εκλογές. Η μεταφορά της επίλυσης του προβλήματος των κόκκινων δανείων κατά την επιθυμία του Σταθάκη για μετά την απόφαση του “ποιοί και πώς θα πάρουν τις τηλεοπτικές άδειες” θα επιβαρύνει το σύνολο των ισοδυνάμων μέτρων που πρέπει να πληρώσει ο Ελληνικός λαός.
Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση δεν έχουν καμία σχέση με την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Τα συμπτώματα αυξάνουν, το πτώμα βρωμάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου