Μνημόνια τέλος! Ο Σαμαράς ανακάλυψε τον τάφο του Elvis Prisley!!!!!Αναζητεί στον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου σανίδα σωτηρίας!



ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ!

Οι μεγαλοπρεπείς Σφίγγες, το εσωτερικό του περιβόλου του τάφου και η σφραγισμένη  χρόνια είσοδος του αρχαίου τύμβου παραπαίμπουν στον Elvis Prisley ή στον Ιησού Χριστό.


Εάν ο τάφος ανήκει σε έναν από τους δύο δεν θα χρειασθεί να ξαναδουλέψεις και θα βγούμε από το μνημόνιο επειδή εκατομμύρια τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο θα καταφθάνουν με κάθε μέσο στην Αρχαία Αμφίπολη.

Όλη τη μεγαλοπρέπεια του μνημείου δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης. 
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά και ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, ανιψιός του Αβέρωφ ή κάτι τέτοιο , που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο, άκουσαν προσεκτικά τους αρχαιολόγους και επεξεργάστηκαν τον επιβλητικό τάφο του βασιλιά της Ροκ.

Ο περίβολος του ταφικού μνημείου, σμιλεμένος από μάρμαρο Θάσου είναι τόσο καλοδιατηρημένος που προκαλεί απορία εάν είναι ακόμη εν ζωή ο βασιλιάς της Ροκ.

Οι λείες πλάκες που στήθηκαν εκεί για να φυλάξουν από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τον νεκρό είναι η πρώτη εικόνα που αντικρύζει όποιος βρίσκεται στην Αμφίπολη.
Όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία την συνέχεια της ανασκαφής, που θα απαντήσει και στο μεγάλο ερώτημα: Σε ποιον ανήκει ο μεγαλοπρεπής Τάφος της Αμφίπολης;

Στον Βασιλιά Ελβις ή στον Χριστό.
Αμέσως μετά την απάντηση ο Σαμαράς θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Κέννεντυ και στην συνέχεια θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία απαντώντας στο υπαρξιακό ερώτημα εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατο.
























50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΞΕΝΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Από την Ιόλη Πιερίδη

Η συζήτηση για το κούρεμα του χρέους τελείωσε πριν καν αρχίσει!

Πανικόβλητος ο Σαμαράς αναζητεί στον Μέγα Αλέξανδρο σανίδα σωτηρίας, ενώ όλη μέρα οι σύμβουλοι του Σαμαρά τηλεφωνούν στους νταβατζήδες των ΜΜΕ να ανεβάσουν ψηλά το θέμα της Αρχαίας Αμφίπολης.

-Γράψτε ότι στο πλευρό του Μέγα Αλέξανδρου βρίσκεται και η Μαίρυλιν Μονρόε. Γράψτε οτιδήποτε, αρκεί να μην αντιληφθούν οι πολίτες ότι όχι μόνο δεν θα υπάρξει κούρεμα του χρέους αλλά θα πεθάνουν δυο γενιές Ελλήνων πριν η Ελλάδα επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν το τραγικό 2009!!!

Οταν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν ότι το κούρεμα του χρέους δεν ήταν παρά όνειρο θερινής νυχτός ούτε ο Αλέξανδρος, ο Μέγας, ο πρόγονος του Τασούλα, δεν πρόκειται να τους σώσει.

Στο μεταξύ στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις ακόμη και ο χαζοΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 32% με την ΝΔ στο 13-14%.

Οπως όλα δείχνουν οι Ελληνες αποφάσισαν να επιταχύνουν τον ερχομό της κόλασης γι αυτό και θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα ότι η κυβέρνηση του Σκουρλέτη θα επιφέρει ακαριαίο θάνατο για να τελειώνει το βασανιστήριο.

Κι όμως το βασανιστήριο θα κρατήσει τουλάχιστο 50 χρόνια-μισό αιώνα. Θα πεθαίνουμε από οικονομική ασφυξία σαν τα ποντίκια.

Οταν εξολοθρευθεί η γενιά του καταραμένου Πολυτεχνείου κάποιες αχνές ελπίδες θα φανούν στο βάθος του τούνελ.

Ως τότε θα συνεχίζεται η σταύρωση ενός λαού για τον οποίο έφτασε η ώρα να καταλάβει με βίαιο τρόπο ότι τα δάνεια που έπαιρναν οι κυβερνώντες για να ικανοποιήσουν τις προεκλογικές τους εξαγγελίες θα αποπληρωθούν με τον πιο βίαιο, τον πιο επώδυνο τρόπο.

Θα αποπληρωθούν ακόμη κι αν χρειασθεί ο ελληνικός λαός να αντικατασταθεί από άλλες εθνικότητες που θα έλθουν να αγοράσουν κοψοχρονιάς οικόπεδα, σπίτια, τράπεζες, εταιρείες, χωράφια, τα πάντα όλα.

Η αλλοίωση των πληθυσμών άρχισε να συμβαίνει ήδη σε τουριστικές περιοχές. Οι ντόπιοι πουλάνε όσο όσο τα σπίτια τους και τα νέα παιδιά αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό. Πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι μπορεί να φανταστείς οι Ελληνες θα είναι μειονότητα στην Ελλάδα.

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine αποκαλύπτει τον εφιάλτη που θα ζήσουμε για τα επόμενα 50 χρόνια>

«Για πολιτικούς λόγους η ελληνική κυβέρνηση θέλει να αποφύγει πάση θυσία ένα επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα σήμαινε και νέα μέτρα. Προφανώς ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης συνεχίζει να πιστεύει ότι τα περίπου 11 δισεκατομμύρια ευρώ που είχαν ενταχθεί στο παλαιό πρόγραμμα για τη διάσωση των τραπεζών μπορούν να αλλάξουν χρήση και να αξιοποιηθούν για την εξυγίανση του προϋπολογισμού. Στις Βρυξέλλες αυτό δεν θεωρείται ρεαλιστικό. Όχι μόνο γιατί η αναδιανομή των κονδυλίων θα έθετε κάποια νομικά προβλήματα. (Αλλά επίσης γιατί) θεωρείται πολύ πιθανό ότι τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν τελικά για τον σκοπό για τον οποίο είχαν προβλεφθεί, καθώς τα επικείμενα stress test στις ελληνικές τράπεζες ενδέχεται να αποκαλύψουν νέες κεφαλαιακές ανάγκες».
Εξετάζοντας πιθανές «διευκολύνσεις» για το ελληνικό χρέος ο αναλυτής σημειώνει ότι η μείωση των επιτοκίων έχει ήδη δοκιμαστεί (και προφανώς θα αξιοποιηθεί και στη συνέχεια) χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αλλά και η «επιμήκυνση» του χρέους δεν αποτελεί οριστική λύση, καθώς ήδη σήμερα ο χρόνος αποπληρωμής έχει επεκταθεί στα 32 έτη, ενώ μία περαιτέρω επιμήκυνση δεν θα προσέφερε παρά μία μικρή «δημοσιονομική ανάσα» που αποτιμάται σε μονοψήφιο νούμερο. Μία πιθανή λύση θα ήταν βέβαια η παροχή νέων δανείων από κράτη-μέλη της ΕΕ, αλλά η Frankfurter Allgemeine σημειώνει ότι «κανένας εν δυνάμει χρηματοδότης δεν θα ήταν διατεθειμένος για κάτι τέτοιο, και πάντως όχι η Γερμανία». Συμπέρασμα; Φαίνεται ότι οι «ευρωπαίοι πιστωτές θα συνεχίσουν να αναβάλλουν συνεχώς το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους».



Παραμύθιασαν τον πρωθυπουργό που την έχει δει Ρόμπερτ Λάνγκτον.Να παραιτηθεί σήμερα η Μενδώνη!



To Μπλοκ μας λυπάται την ταλαίπωρη Γεωργία Σαμαρά που την κουβαλάνε μέσα στο καύσωνα σε τάφους και χαρακώματα.
Μιλάμε για ρεζίλι των σκυλιών τόσο του άσχετου Τασούλα, όσο και των νταβατζήδων των ΜΜΕ που αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου.
Kάτι παλαβοί νεοδημοκράτες αρχαιολόγοι σε συνεργασία με την Μενδώνη του υπ. Πολιτισμού παραμύθιαζαν τον Σαμαρά από τότε που ήταν στο Πολιτισμού ότι εντόπισαν στην Αρχαία Αμφίπολη τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου.
Με του που έγινε πρωθυπουργός ο Σαμαράς, ο στρατηλάτης, ο φίλος του Μπαλτάκου, ο Μακεδονομάχος, βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν το παραμύθι σαν υπερπαραγωγή.
«Πρόκειται για πολύ σημαντικό τάφο. Προφανώς υπάρχει κάποιο πολύ σημαντικό εύρημα σ' αυτό τον τάφο», επαναλάμβανε ο ασχετο-Τασούλας για να υπογραμμίσει:
-«Περιμέναμε 2.314 χρόνια. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή δυο-τρεις βδομάδες ακόμη;»
Για ποιον περιμέναμε 2.314 χρόνια; Για τον Τόνι Τονίνο; Η την Πίτσα την Αλώβητη. Η μήπως για την Ρωξάννη, την Αχόρταγη;
Είναι προφανές ότι ο Τασούλας εννοούσε τον Μέγα Αλέξανδρο. Τον πρόγονο του Αβέρωφ.
Ο δε Σαμαράς συνιστούσε τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λίγες μέρες υπομονή!!!
Μιλάμε για το απόλυτο ρεζιλίκι.
Στο μεταξύ τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Σαμαρά-κάτι χρεοκοπημένοι μηντιάρχες-ανέβαζαν διαρκώς το θέμα για να καταλήξουν σήμερα να κάνουν λόγο για τον Αλέξανδρο τον Δ΄ και την Ρωξάννη, την Τρέχα γύρευε..
Μιλάμε για διεθνές ρεζίλι του πρωθυπουργού.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη γι αυτό. Να παραιτηθεί τώρα η κα Μενδώνη!

«Κώστα, πάμε τώρα στην Αμφίπολη» είπε στο τηλέφωνο ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στον υπουργό Πολιτισμού Κ. Τασούλα-αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης- και πήραν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Ελευσίνα και  προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού Γεωργία.

Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου τούς υποδέχθηκε ένας... Καραμανλής: «Ενας Καραμανλής φρουρεί τον χώρο» είπε ο κ. Τασούλας και έκανε τις συστάσεις στον Πρωθυπουργό. Του συνέστησε τον αστυνόμο Ιωάννη Καραµανλή, ο οποίος βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό. Στην υποδοχή ήταν και δύο γυναίκες, η κυρία Αικατερίνη Περιστέρη, προϊστάμενη της ΚΗ' Εφορείας, και η κυρία Λίνα Μενδώνη, γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού. Ουδείς άλλος. Μόλις ο Πρωθυπουργός ανέβηκε τη σιδερένια σκαλωσιά και βρέθηκε μπροστά στις δύο σφίγγες που κοιτάει η μία την άλλη σαν ακοίμητοι φρουροί του χώρου είπε: «Πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκομαι τόσο κοντά σε ένα σπουδαίο μυστικό».

Ο πρωθυπουργός την είδε πρωταγωνιστής στον Κώδικα Ντα Βίντσι, φτυστός ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον, ειδικός των συμβόλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου