ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ. ΤΟΝ... ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗ!


xrysogelos
Τον έμαθαν μια και καλή οι σκοπιανοί αυτόν τον αχαρακτήριστο τύπο... Στην... "φιλική" χώρα πανηγυρίζουν το "ΝΑΙ" του Νίκου Χρυσόγελου, στο ψήφισμα για την άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας τους με την Ε.Ε. Ο εκπρόσωπος των Οικολόγων – Πρασίνων στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ήταν ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής, την περασμένη Πέμπτη, που τάχθηκε υπέρ των Σκοπίων,την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι Έλληνες συνάδελφοι του, εξέφραζαν τις σοβαρές ενστάσεις τους, για την ευρωπαϊκή προοπτική τους, τη στιγμή μάλιστα που εξακολουθούν να προκαλούν τις γειτονικές τους χώρες και να μη δείχνουν διάθεση συμβιβασμού για το θέμα της ονομασίας με την Ελλάδα.
Κατά της έκθεσης, τάχθηκαν και οι έξι ευρωβουλευτές της Κύπρου, ενώ «λευκό» ψήφισαν οι ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτές Γιώργος Χατζημαρκάκης (Γερμανία) και η Μαρίνα Γιαννακουδάκη (Μεγάλη Βρετανία).
"Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής υπέρ του ψηφίσματος για του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την 'Μακεδονία'" αναφέρει το KANAL 5. "Υπέρ των ενταξιακών συνομιλιών λέει Έλληνας ευρωβουλευτής", σημειώνει με τη σειρά της η "Nova Makedonia". Το "Ναι" Χρυσόγελου, προκάλεσε αίσθηση, με αποτέλεσμα να αναφερθούν σε αυτό, ακόμη και διεθνή πρακτορεία όπως το Reuters και η Deutsche Welle, με σχετικούς τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου