Επιστροφές …4+3 στη ΝΔ – "Μυστήριο" με Δήμα

Με επιστολή μετανοίας προς την ηγεσία της Ν.Δ. τέσσερις από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. ζήτησαν την επιστροφή τους στο κόμμα.

Στην επιστολή τους οι κύριοι Μαργαρίτης Τζήμας, Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Παπασιώζος και Γιώργος Καρασμάνης αναφέρουν ότι ανταποκρίνονται στην έκκληση πανστρατιάς που απηύθυνε ο κ. Αντώνης Σαμαράς και συντάσσονται με το κόμμα στην προεκλογική προσπάθεια.

Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την επανένταξη του Μαργαρίτη Τζίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αποστείλει σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής την Πέμπτη.

Παρόμοια επιστολή, αν και ο καθένας μόνος του, σκέπτονται να στείλουν και οι άλλοι τρεις διαγραμμένοι που δεν προσχώρησαν στους Ανεξάρτητους Ελληνες», οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Γκιουλέκας και Γιώργος Βλάχος.

Εν τω μεταξύ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Σταύρος Δήμας σε σημερινή του δήλωση ανέφερε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ο κ. Δήμας θα παραμείνει, όπως δήλωσε, μέχρι τις εκλογές «στο υπουργείο Εξωτερικών που θέλω να διατηρήσει το εθνικό του χρώμα». Η απόφασή του να παραμείνει εκτός Βουλής συνδέεται με την υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές του υιού του Χρήστου Δήμα στην Περιφέρεια Κορινθίας.

Το θέμα πάντως φαίνεται ότι είναι ακόμη ανοικτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου