Αποποινικοποιούν τη χρήση ναρκωτικών, απενεργοποιούν τη νεολαία ωθώντας την στην πρέζα


Του Νίκου Χιδίρογλου

Το νομοσχέδιο για την υπό όρους αποποινικοποίηση (δηλαδή τη νομιμοποίηση) της χρήσης ναρκωτικών, παρουσιάστηκε στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής από τον ΠΑΣΟΚο υπουργό Δικαιοσύνης. Είναι σαφές ακόμα και στους πλέον κακόπιστους, ότι η προσπάθεια για τη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων στη χώρα μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αν και όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, θα περίμεναν πολλοί η κυβέρνηση να έχει άλλες προτεραιότητες. Το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του GAP, όμως, έχει σκληρή ιδεολογική ατζέντα και δεν διστάζει να την εφαρμόζει. Παραδείγματα: ιθαγένεια (το πρώτο της νομοθέτημα) και μεταμοσχεύσεις, μεταξύ άλλων.

nik_hidΟφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Γιώργο Παπανδρέου, ότι είναι ένας συνεπής νεοφιλελεύθερος, εθνομηδενιστής αλλά και μηδενιστής. Από την πρώτη του ημέρα στην εξουσία, βάλθηκε να υπονομεύσει τον εθνικό κορμό, να διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό, να ανασκολοπίσει τις εργασιακές σχέσεις για να «εξυπηρετηθεί» η επιχειρηματική ελίτ (κάτι που ξεκίνησε το 2001 το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, θεσμοθετώντας την ενοικίαση εργαζομένων) και βάλλοντας κατά των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεών μας, να δημιουργήσει μια κοινωνία-σκουπιδοτενεκέ ανοχής και ελευθεριότητας, όπου η πολυπολιτισμικότητα, η έμφαση στα δικαιώματα του ατόμου και ο μηδενισμός, θα αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία.

Το ΠΑΣΟΚ των εργολάβων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλει να μας εξαχρειώσει. Αυτό είναι παραπάνω από φανερό. Πάντα άλλωστε απευθυνόταν στα ποταπά αισθήματα του κόσμου, στις ροπές του για το μέτριο, στην έλλειψη αισθητικής που μαστίζει στην κυριολεξία τη νεοελληνική κοινωνία. Τώρα, η κυβερνώσα συμμορία, ποντάρει στις απολαύσεις και στον τζόγο, για να απενεργοποιήσει τα ένστικτα εθνικής & κοινωνικής επιβίωσης του μέσου Έλληνα, που λειτουργούν ως τροχοπέδη στις προσπάθειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις στη χώρα μας. Όμως, το «παιχνίδι» του ΠΑΣΟΚ με τα ναρκωτικά, είναι «παιχνίδι» με τη φωτιά. Το κυβερνών κόμμα, ίσως δεν έχει αντιληφθεί ότι θέτει τα θεμέλια για τη δημιουργία συνθηκών ηθικού και κοινωνικού χάους, προκαλώντας φοβερά προβλήματα πλέον με τις εξωφρενικές στην κυριολεξία πολιτικές του, στη μέση ελληνική οικογένεια.

Ήμουν και θα είμαι κάθετος στη χρήση ναρκωτικών. Δεν δικαιολογείται απ' όποιο πρίσμα και αν τη δει κανείς, ενώ απενεργοποιεί το άτομο και το περιθωριοποιεί, στερώντας το από την οικογένειά του και από την κοινωνία και καθιστώντας το μη παραγωγικό και πολλές φορές επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο. Η αποσυμφόρηση των φυλακών ή η «ακύρωση» των εμπόρων ναρκωτικών, δεν αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα για την αποποινικοποίηση. Η τελευταία, όπου κι αν εφαρμόστηκε, δεν έφερε αποτελέσματα και αντίθετα, προκάλεσε χάος. Η παρακμιακή κουλτούρα της μαστούρας, δεν είναι σε καμία περίπτωση συμβατή με τα πολιτισμικά πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης: πολύ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι, αν και πως θα αντιδράσουν στην κυβερνητική αυτή μεθόδευση. Η υπό τον Ιερώνυμο Εκκλησία της Ελλάδος, ασχολούμενη με την προστασία των οικοπέδων της, δεν αντέδρασε στο οργουελικό νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις, αποδεικνύοντας τις ποταπές της προτεραιότητες αλλά και το ότι η ταύτισή της με την εξουσία, είναι πλέον απόλυτη. Η Εκκλησία της Ελλάδος, επί των ημερών του Ιερώνυμου, έχει καταστεί δορυφόρος του ΠΑΣΟΚ. Περιμένουμε λοιπόν από την αντιπολίτευση (εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην είμαστε αιθεροβάμονες), να κάνει αυτό που πρέπει, ώστε να μην παρακμάσει η πατρίδα.

1 σχόλιο:

  1. Τότε και τώρα

    Ιωάννης Μεταξάς (από ραδιοφωνικόν λόγον την 10ην Αυγούστου 1936)

    Σήκω επάνω ελληνική νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η ελληνική πατρίς. Μόνον εκεί θα επανεύρης τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρης τον προορισμόν σου. Μόνον εις τον ελληνικόν πολιτσμόν θα επανεύρης τα ιδανικά σου και τα όνειρα σου. Χωρίς αυτά δεν ημπορείς να ζήσης, ελληνική νεολαία. Μόνον εκείνα τα οποία σου εδημιούργησεν η ελληνική ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την ψυχήν σου. Τα ξένα κατασκευάσματα, με τα οποία ηθέλησαν να σε παρασύρουν οι αγύρται με τους παράφρονας ρομαντισμούς των, είναι ψεύτικα δια σε και αποτελούν δηλητήριον.
    Διότι, εννόησε το, δεν μπορείς να ζήσης αλλέως παρά ελληνικά μέσα εις την φυλήν σου και μόνον εκεί μέσα θα ιδής ότι θα επανεύρης την χαράν και την αισιοδοξίαν, αι οποίαι σου έλειψαν. Και όταν θα τας επανεύρης, θα ιδής με τι ευκολίαν θα υπερπηδήσης τα εμπόδια και τας δυσκολίας της ζωής και τι μέλλον θα παρασκευάσης και δια τον εαυτόν σου και δια την Ελλάδα, εις την οποίαν ανηκεις αναποσπαστως.
    Σηκό λοιπόν, ελληνική νεολαία, απόβαλε μακράν σου τας αγυρτείας και τα ψεύδη, με τα οποία σου εδηλητηρίασαν την ψυχήν. Πέταξε μακράν σου τα ελεεινά αναγνώσματα, τα οποία σε διδάσκουν την ανηθικότητα και την ανανδρίαν, ακόμα και εκείνα τα οποία, δήθεν φιλολογικά έργα, σε διδάσκουν να φοβάσαι τους αγώνας της ζωής και να μη σκέπτεσαι παρά το άτομον σου και την υλικήν απόλαυσιν σου.

    ΓΑΠ Μινέικο Τσαντ 3 Αυγούστου 2011 (Νομοσχέδιο περί Ναρκωτικών)
    Πέθανε στα πεζοδρόμια Ελληνική Νεολαία. Σου στερήσαμε τις προοπτικές, σου στερήσαμε το δικαίωμα στην εργασία, σου απαγορεύουμε να κάνεις οικογένεια, σου πουλήσαμε την Πατρίδα στους λαθρομετανάστες και τους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους, σε κάναμε να μισής την Πατρίδα σου, σε κάναμε εχθρό των γονέων σου, σε καταντήσαμε ένα αμόρφωτο τούβλο, σε κάναμε πελάτη των μαντριών μας να μας χειροκροτείς και να μας παρακαλάς για μια θεσούλα, σε μάθαμε να είσαι λαμόγιο και πως τα αγαθά κόλποις και προδοσίας προσφερομένης κτώνται. Τώρα ήλθε η ώρα για την χαριστική βολή. Μαστούρωνε ελεύθερα. Ψόφα ελληνική νεολαία με την σύριγγα στο χέρι σε κάποιο παγκάκι η σε κάποιο πεζοδρόμιο. Έτσι και αλλιώς μας είσαι εμπόδιο στα σχέδιά μας. Προκειμένου να μας φέρνεις σε δύσκολη θέση, καλλίτερα να ψάχνεις για την δόση σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα προβλήματα μας λύνεις!!!!!
    Υ.Γ Όλοι εσείς που τον ψηφίσατε εύχομαι ολόψυχα να μην δείτε τα παιδιά σας έτσι όπως τα "θέλει" ο ΓΑΠ και η λοιπή συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή