Σε Μπουρδελο Αιμοβορων Κακοποιων-Αριστερων Κλεφταραδων εχει μετατραπει η Πατριδα μας!!!Πρόστιμο για την εξέδρα της γαμήλιας δεξίωσης Νικολάου-Τατιάνας



Μια Πατριδα που ολος ο κοσμος μιλαει για την Ιστορια της , τον Πολιτισμο της και Την Θεϊκή της Φιλοξενία καταφεραν οι διαφοροι αριστεροι κακοποιοι και αρχικλεφταραδες , πρώην μελη τρομοκρατικων οργανώσεων που κυβερνουν σημερα να την μετατρεψουν σε ένα απεραντο μπουρδελο οργιου και παρανομιας!!!!

Οι Ελληνες της Διασπορας από όλα τα μηκη και τα πλατη της Γης αισθανομαστε αηδια αποστροφη και ντρεπομαστε για την κατάντια της Πτριδος που γεννησε τον Δια τον Σωκρατη τον Πλάτωνα τον Αριστοτελη τον Λεωνιδα τον Κολοκοτρωνη τον Ιωνα Δραγουμη τον Βενιζελο και τον Ιωαννη Μεταξα.

Καταγγέλλουμε
1.Τον πρωην αρχηγο της Συντεχνιας Σκαραμαγκα ,γνωστο αριστερο του Ρηγα Φεραιου Νομαρχη Πειραια Γιάννης Μίχα

2.Τον επικεφαλη του Αστυνομκου Τμηματος Σπετσων Κιουση Γεωργιο

Γιατι

με μια πρωτοφανη ενεργεια και με σκοπο την αυτοπροβολη τους Την ημέρα του γάμου του Νικολάου και της Τατιάνας βρήκε να κάνει έφοδο η Πολεοδομία στις Σπέτσες...Ξέρετε γιατί; Η εξέδρα1.000 τμ. που φιλοξένησε την δεξίωση του γάμου ήταν λέει παράνομη. Ο δήμαρχος του νησιού μιλάει για "εμπάθεια και βλακεία". Η μεταλλική εξέδρα που είχε στηθεί εκεί από τις 15 Ιουλίου μπήκε στο μάτι.. Ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει το πρόστιμο- μαμούθ των 296. 059.24 ευρώ.! Ο δήμαρχος των Σπετσών μίλησε στο "Star" με πικρία. "Ηταν κακοήθεια. Πάντα όταν γίνεται κάτι καλό στον τόπο μας, υπάρχει ένας Εφιάλτης! Η βλακεία και η εμπάθεια είναι ανίκητες στην χώρα μας" είπε χαρακτηριστικά.
Αυτο το Ελληνοπουλο ο Νικολαος ηρθε να κανει τον Γαμο στην Πατριδα, που φοραει οπου βρεθει την Ελληνικη Σημαια θελουν να τον κανουν να μισισει την Ελλαδα!!!!

Δηλαδη κάθε φορα που τα Ελληνοπουλα του εξωτερικου θελουν να κανουν το Γαμο τους στην Πατριδα και θελουν να στησουν ένα κιοσκι για τις αναγκες της Γαμηλιας Δεξιωσης πρεπει να παιρνουν αδεια από την Πολεοδομια!!!

Αυτό βρε αλήταραδες που κυβερνάτε σήμερα είναι εξωφρενικο!!!Οποιος το έχει ακούσει από μας γελάει !!!Δεν κοιτάτε τα χάλια σας που η πατριδα μας εχει αφεθεί στο ελεος των ληστών και των δολοφονων. Δεν κοιτάτε που ο Τουρισμος εχει καταστραφει. Δεν κοιτάτε που έχετε κατακλέψει τα Δημοσια Ταμεια!!!

Ντροπη σας!!!!!!! Καλα, μου αρεσει που επεβαλαν κ το προστιμο διατηρησης ενω τα ειχαν μαζεψει ολα.!!!!!!!! Φανταστειτε ποσο σωστη και νομιμη δουλεια κανει η πολεοδομια. Οπως τους βολευει. Και να δειτε που τελικα ολα θα ειχαν γινει οπως επρεπε, απλα πρεπει με καποιον τροπο να επιτεθουν στον Βασιλεα Κωνσταντινο


Ε ρε ξεφτιλα!!!!!


Την ημέρα του γάμου του Νικολάου και της Τατιάνας βρήκε να κάνει έφοδο η Πολεοδομία στις Σπέτσες...Ξέρετε γιατί; Η εξέδρα1.000 τμ. που φιλοξένησε την δεξίωση του γάμου ήταν λέει παράνομη. Ο δήμαρχος του νησιού μιλάει για "εμπάθεια και βλακεία".
Όλα ωραία και όλα καλά με τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Μέχρι που ήρθε στο φως μια καταγγελία για τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, κύριου Ιωάννη Κούτση σχετικά με την δηυεν αυθαίρετη εξέδρα των 1000τμ. Η εξέδρα που είχε στηθεί για να μας χαιρετούν οι λαμπεροί καλεσμένοι όλο χάρη, δεν είχε άδεια.!!!!

Έπειτα λοιπόν από καταγγελία, ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει το πρόστιμο μαμούθ των 296. 059.24€. Ο κ Κονταξάκης, δήμαρχο των Σπετσών, ο οποίος μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

''Ήταν μια μεταλλική εξέδρα που στήθηκε όπως και στις συναυλίες. Μια προσωρινή κατασκευή η οποία τώρα έχει μαζευθεί. Η πολεοδομία Πειραιώς ήρθε να κάνει αυτοψία μετά από καταγγελία και τώρα ο ιδιοκτήτης θα κάνει κάποιες ενστάσεις για προσαρμογή του προστίμου. Δεν γνωρίζω ποιος έκανε την καταγγελία κάποιος κακοήθης προφανώς. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε και νομίζω ότι το πετύχαμε, ήταν η πρωτόγνωρη παγκόσμια διαφήμιση του νησιού μου και η ανέξοδη τουριστική προβολή. Αυτό με ενδιέφερε και δεν ασχολούμαι με μικρότητες'', δηλώνει.



''Αρμόδια για έλεγχο και κυρώσεις σε ιδιόκτητους χώρους είναι η πολεοδομία Πειραιώς'', εξηγεί ενώ τονίζει πως το ζεύγος δεν είχε καμία σχέση με την εξέδρα ήταν καθαρά θέμα της διοργάνωσης. Πώς διαμορφώθηκε όμως το πρόστιμο - μαμούθ; ''Το πρόστιμο ανέγερσης ήταν περίπου 290.000€ και υπάρχει πρόστιμο διατήρησης περίπου 145.000€. Η μη διατήρηση της εξέδρας όμως αφαιρεί το πρόστιμο της διατήρησης, δηλαδή των 145.000€ Τώρα με την ένσταση που θα κάνουν και την συμμόρφωση που υπέδειξαν, οι 290.000€ θαμειωθεί κατά πολύ, μπορεί να φτάσει και τις 40.000€'', εξηγεί.

Ο κύριος Κονταξάκης υποστηρίζει πως όποιος έκανε την καταγγελία το έπραξε καθαρά από κακοήθεια. ''Είναι γνήσια κακοήθεια ανθρώπων που δεν ήθελαν να προβληθεί το νησί μου ή έχουν κάποια εμπάθεια και θέματα γενικώς. Δεν με απασχολεί αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι ο στόχος επετεύχθη και ο δήμος σπετσών έγινε προς στιγμήν το κέντρο της πληροφόρησης και της αναγνώρισης'', ολοκληρώνει ο κύριος Κονταξάκης.

Ο λογαριασμός που εστάλη στον ιδιοκτήτη του κτήματος, όπως τον δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.







Καμαρωστε τον Νοαμαρχη Πειραια!!!


Γεννήμενο το 1954 στο Κυριάκι του Νομού Βοιωτίας, από τον Δημήτρη και τη Γαρυφαλλιά Μίχα.

Ο Μιχας λοιπον Τεχνολογος Ναυπηγος το επαγγελμα υπήρξε μέλος της Γραμματείας της Τρομοκρατικης Οργανωσης με τον απατηλο τιτλο «Κίνηση της Ακρόπολης για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό» καταλοιπο της αλλοτε ΕΔΑ ηταν μελος τηε συντεχνιας της Γ.Σ.Ε.Ε. Υπευθυνος του Γραφείου Ενημέρωσης Πρανομων Οικονομικών Μεταναστών. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ε.Κ.Π),ακροβοαμοιβομενο μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π. Α.Ε.) και Αναπληρωτής Πρόεδρος. Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων 2004 διορισμενος από το ΠΑΣΟΚ
Με την Πολιτική ασχολήθηκε από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, οπότε και ενετάχθη στην Αντιδικτατορική Οργάνωση του «Ρήγα Φεραίου», μέσα από τη οποία ανέπτυξε πολιτική δράση και κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. . Έχει διατελέσει Γραμματέας της ΠΑ.Σ.Κ.Ε. Πειραιά. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από το 2009 μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Π.Α.Σ.Ο.Κ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Σωματείου «Τρίαινα» των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Επί τέσσερις συνεχόμενες τριετίες διετέλεσε Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ε.Κ.Π) και Πρόεδρος της «Κίνησης Ειρήνης» Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Ελλάδας.

Στις εθνικές εκλογές του 2000 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και εξελέγη πρώτος επιλαχών.
Από το 2002, εξελέγη Νομάρχης Πειραιώς, με τον συνδυασμό «ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Έχει διατελέσει Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (Ε.Ν.Α.Ε.) και από το 2006 Νομάρχης Πειραιώς.
Είναι παντρεμένος με την Άντυ Βλαβιανού, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη.
(Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Ακτή Ποσειδώνος 14 – 16, Τ.Κ. 185 31, Πειραιάς
Τηλ.: εργασίας 210 4148503 -210 4148504 Fax: 210 4134492,

Κατακλύστε τον με γράμματα και μηνύματα όπως αρμόζει σε ένα Γραικύλο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου