Ενω ολα τα διεθνη ΜΜΕ καλυπταν το γαμο τα ελληνικα τον αγνοουσαν απο εμπαθεια και ζηλια!!!!

Με χειροκροτηματα εγινε ο γαμος!!!!









Το ευτυχισμένο ζευγάρι



Η μητέρα της Τατιάνας, Ladislav Blatnik



Οι γονείς του γαμπρού




Παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα Νικολάου και της Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες











Έναν παραμυθένιο γάμο «έζησε» το απόγευμα της Τετάρτης (25/08) το νησί των Σπετσών, με τον πρίγκιπα Νικόλαο και την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου.

Για λίγες ώρες, το νησί «ξέχασε» την οικονομική κρίση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα όλο και πιο δυσβάσταχτα σημεία των καιρών και είδε μία πανέμορφη, λαμπερή και χαμογελαστή νύφη να φθανει στην εκκλησία με στολισμένη άμαξα.

Αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το νυφικό της είχε επιμεληθεί ο Οίκος Diane Von Furstenberg, (στον οποίον η Τατιάνα εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), τελικά, έγινε γνωστό ότι υπεύθυνος για την δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε η Τατιάνα είναι ο σχεδιαστής Άνχελ Σάντσες από την Βενεζουέλα, εξαιρετικά δημοφιλής στους μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ, αφού πρόσφατα είχε σχεδιάσει και το νυφικό της Σάντρα Μπούλοκ.

Το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε ο Μάικλ Χαραλάμπους ενώ το μακιγιάζ ο Φρέντι Καλομπράτσος. Δεκάδες είναι οι γαλαζοαίματοι που έχουν κατακλύσει το πανέμορφο νησί των Σπετσών για το μυστήριο, το οποίο καλύφθηκε από 270 δημοσιογράφους που κατέφθασαν κυριολεκτικά από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, εκτός από τα δεκάδες μέλη βασιλικών οικογενειών, ξεχώρισαν ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του Μαριάννα, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη, ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, η Βαρβάρα Στράτου - Βερνίκου, της Πειραϊκής Πατραϊκής και πλέον των Notos Galleries, ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα, ο Γιώργος Ντάβλας και πολλοί άλλοι.

Ο γαμπρός έφθασε λίγο πριν από τις 19:30 στον χώρο της εκκλησίας, δια θαλάσσης, πιο συγκεκριμένα με την Αφρόεσσα, το σκάφος της οικογένειας, στο οποίο επέβαιναν τα αδέλφια του και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες της οικογένειας. Όλα τα κορίτσια και οι μητέρες τους συνόδευαν τη νύφη.

Η τελετή ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 21:00. Το νεόνυμφο ζεύγος του Νικόλαου και της Τατιάνας αποχώρησε από την εκκλησία και πάλι πάνω σε άμαξα, αυτή τη φορά, υπό τους χαρμόσυνους ήχους της καμπάνας αλλά και τις κόρνες από τα σκάφη που βρίσκονταν τριγύρω, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα χιλιάδες φλας των φωτογραφικών φακών.

Σε ό,τι αφορά τέλος την δεξίωση, αυτή δόθηκε στην Πιτιούσα, στον παραλιακό δρόμο των Σπετσών που σταματά στο παλιό λιμάνι και συγκεκριμένα στο Κτήμα Κούτση। Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού είναι το σημείο θεωρείται το πλέον ασφαλές για τους 350 υψηλούς προσκεκλημένους. Η πρόσβαση είναι αδύνατη τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης.

Λίγο μετά τις 19:30 έφτασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι, με το σκάφος της οικογένειας, "Αφροέσσα", ο Νικόλαος, γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου . Δια ξηράς, με μία ανθοστολισμένη άμαξα, έφτασε η νύφη Τατιάνα η οποία έλαμπε μέσα στο νυφικό της Angel Sanchez.

Στο πλευρό τους οι δικοί τους άνθρωποι, οι γονείς και τα αδέλφια του γαμπρού, η οικογένεια της νύφης, οι αδελφές του βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, αφενός η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τα παιδιά της, το διάδοχο του θρόνου Φελίππε με τη σύζυγό του Λετίθια και τις ινφάντες Κριστίνα και Έλενα και η πριγκίπισσα Ειρήνη και αφετέρου η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, συνοδευόμενες από την πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρέντερικ και του αδελφού του πρίγκιπα Χοακίμ.

Παρόντα ήταν επίσης μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, όπως ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαάκον, η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας Βικτόρια με τον σύζυγό της και τα μικρότερα αδέλφια της, τη Μαντλέν και τον Καρλ Φιλίπ, ο διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας Βίλχελμ Αλεξάντερ με τη σύζυγό του Μαξίμα και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας.

Όσον αφορά τους Έλληνες καλεσμένους πρόκειται για τα πλέον γνωστά ονόματα της χώρας, αυτά των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Νιάρχου, Λιβανού, Παναγόπουλου, Κόβα, Καίσαρη, Στράτου, Λυκουρέζου και Ζωής Λάσκαρη καθώς επίσης και οι γονείς του υπουργού Πολιτισμού κ. Μαρίνος και Αιμιλία Γερουλάνου. Σύνολο 370 καλεσμένοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, εκ των οποίων οι μισοί περίπου είναι Έλληνες.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου οι νεόνυμφοι και οι προσκεκλημένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Κουτσή στην Κουζουλού Σπετσών για την γαμήλια δεξίωση.




Η άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία μαζί με τους γονείς του



Ο δικηγόρος Α. Λυκουρέζος μπαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου



Ο αδερφός του γαμπρού Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας



Η πάντα κομψή Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο σύζυγός της ήταν ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους



Η μητέρα της Τατιάνας, Ladislav Blatnik



Η άμαξα με την οποία η νύφη έφτασε στην εκκλησία



Η πανέμορφη Τατιάνα λίγο πριν μπει την παραδώσει ο πατριός της στο Νικόλαο



Οι λαμπερές παράνυφες με εντυπωσιακές τουαλέτες




Η Ζωή Λάσκαρη με το σύζυγό της Α. Λυκουρέζο



Οι γονείς του Νικολάου, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία




Τα μικρότερα αδέρφια του γαμπρού:




Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ:




Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία:

Παρόντα τα μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών

Στην ιστορική Μονή του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε στις αρχές του 1800, τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας. Ο ναός στολίστηκε εξωτερικά για την περίσταση με άνθη, φρούτα και κλαδιά θάμνων της ελληνικής γης και δύο μεγάλες ελληνικές σημαίες στην είσοδο. Οι διοργανωτές διαμόρφωσαν το χώρο σε πολλά "επίπεδα". Χρησιμοποίησαν τον εσωτερικό χώρο της Μονής και το προαύλιο του ναού για τους επίσημους προσκεκλημένους, τοποθετώντας οθόνες για την ταυτόχρονη προβολή του μυστηρίου και τον προαύλιο εξωτερικό χώρο της Μονής για τους ανθρώπους των ΜΜΕ, που ανέρχονταν σε 200, εκ των οποίων 120 ξένοι, κυρίως τηλεοπτικών συνεργείων και φωτορεπόρτερ. Για αυτούς έστησαν και μια ειδική εξέδρα, ώστε να μπορούν να απαθανατίσουν στιγμές από την προσέλευση των επισήμων.



Το πριγκιπικό ζεύγος της Ισπανίας Φελίπε και Λετίθια



Τα αδέρφια του γαμπρού



Ο εφοπλιστής Μαρτίνος με τη σύζυγό του κα Λιβανού




Οι πρίγκιπες της Σουηδίας Ντάνιελ και Βικτώρια και η πριγκίπισσα Ολλανδίας Μάξιμα



Ο Σταύρος Νιάρχος



Ο κουμπάρος Νάσος Θανόπουλος

ΔΕΙΤΕ: Την έξοδο των νεόνυμφων

Τελείωσε ο λαμπερός γάμος του Νικόλαου με την Τατιάνα στις Σπέτσες. Πριν από λίγα λεπτά βγήκαν από την εκκλησία και τα φλας των φωτογράφων τούς βομβάρδισαν ενώ οι καμπάνες δεν σταματούσαν να χτυπούν.

Το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την άμαξα προκειμένου να αναχωρήσει από την εκκλησία.






Η μητέρα της νύφης





Τα παρανυφάκια





Η άμαξα που μετέφερε τη νύφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου