Σφοδρή επίθεση Η.Κασιδιάρη κατά των "επίορκων δικαστών"




Σε μια πρώτη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματος, τόνισε τα εξής:


"Πριν λίγη ώρα μίλησα με τα παιδιά που βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (βρεθήκαμε και εμείς εκεί πριν λίγους μήνες, μπορεί να ξαναβρεθούμε λίαν συντόμως, καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε βήμα πίσω, συνεχίζουμε με πάθος τον πανέμορφο Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα).
Το ηθικό τους βρίσκεται στα ύψη και χαιρετούν έναν - έναν τους φίλους και τους Συναγωνιστές που στάθηκαν όλη μέρα και όλη νύχτα στο πλευρό τους. Αντιμετωπίζουν αντρίκεια και με πείσμα την τρισάθλια, παράνομη και γελοία απόφαση εις βάρος τους.
Δεν είχαν προλάβει να διαβάσουν το κωμικοτραγικό σκεπτικό των επίορκων δικαστικών, που έβαλαν την υπογραφή τους στην κατάλυση του Συντάγματος των Ελλήνων: "οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς καθοδηγούν τα ασύλληπτα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης".
Το κατεστημένο δεν λέει να καταλάβει πως η... "εγκληματική μας οργάνωση" όσο πιο σκληρά χτυπηθεί, τόσο πιο ανθεκτική θα γίνει, τόσο πιο μεγάλη φλόγα ανάβει στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων. 
Οι υπερήφανοι Συναγωνιστές Γερμενής και Ηλιόπουλος ακολουθούν το παράδειγμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών Λαγού και Παππά. Εκατομμύρια Έλληνες έχουν πλέον αφυπνιστεί και ακολουθούν με σθένος το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 Προδότες, πουλημένοι, υπάλληλοι ξένων τοκογλύφων, επίορκοι δικαστικοί, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κλέφτες και απατεώνες που καταστρέφουν την Ελλάδα. Λίγες λέξεις για το αίσχος και την αηδία που βιώσαμε σήμερα. Σπασμωδικές κινήσεις ενός άθλιου και ανθελληνικού Συστήματος που καταρρέει. Στο βάθος του ορίζοντα μία Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει..."
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο οι Γ.Γερμενής και Π.Ηλιόπουλος. Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα με το σκεπτικό ότι "είναι ύποπτοι φυγής" και "διάπραξης νέων εγκλημάτων"!
Μετά από πολύωρη διάσκεψη οι εφέτες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάνθηκαν ότι οι δύο βουλευτές κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι προσωρινά κρατούμενοι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση στους συγκεντρωμένους, αυτοί ξέσπασαν σε συνθήματα αποδοκιμασίας κατά των δικαστών, των δημοσιογράφων και του πρωθυπουργού.
Φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ σήμερα δεν παρέλειψαν να φτιάξουν "κλίμα" αναφερόμενα σε φωτογραφίες του Η.Κασιδιάρη (που αποσπάστηκαν από τον υπολογιστή του) που τον "παρουσιάζουν" έλεγαν να φτιάχνει κάποιο είδος "χημικής" ουσίας σε ένα μπουκάλι!
Και ήταν σίγουρα τα "έγκυρα" ΜΜΕ ότι έπρόκειτο περί κάποιας "ύποπτης ουσίας".
Προφανώς θα εξεταστεί αν παραβιάστηκε και η Συνθήκη περί Χημικών Όπλων, όλα γίνονται στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" και πολύ πιθανόν να κατηγορηθεί ο Η.Κασιδιάρης με πρωτότυπες κατηγορίες όπως του "μικρού αλχημιστή" όπως ο Μ.Άσαντ.
Θα πρέπει από τουδε και στο εξής να εξαφανίσουμε όλοι ότι φωτογραφίες υπάρχουν από τα παιδικα μας χρόνια με πλέι μομπίλ, όταν παίζαμε τους πειρατές, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον οποιουδήποτε ως στοιχείο συμμετοχής σε...πειρατική οργάνωση.
Και μην ξεχάσετε, να προσέχετε τι θα ντύνεστε στις απόκριες. Πριν αγοράσετε τη στολή σας ζητήστε ένα κατάλογο με το τι επιτρέπεται και τι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου