Ο γιος του «Φαρμακοχέρη» Κουφοντίνα σπουδάζει ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ στο Πολυτεχνείο ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ενώ ΕΣΥ πηδάς από τα μπαλκόνια και αφήνεις τα παιδιά σου ορφανά. Ο δε Καρατσώλης , ο «Στέλιος» της 17Ν , για ένα διάστημα μετά το 2010 που αποφυλακίστηκε, ήταν ο κηπουρός που φρόντιζε τους κήπους στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής ! Τι δεν καταλαβαίνεις πια ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;

Ο γιος του Κουφοντίνα

Αυτός είναι ο  γιος του Κουφοντίνα και σπουδάζει με υποτροφία στο Πολυτεχνείο.
Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα;;; Έτσι μπράβο!

Μην αυτοκτονείτε βρε Έλληνες….δεν αξίζει. Ρόλους αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Mέχρι χθες είχαν πρόβλημα υποτίθεται με τον  άθλιο κομμουνισμό. Σήμερα έχουν πρόβλημα με τον φασισμό. Ποιος θα λυπηθεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή;...μιας και ξεπουλάνε εθνικό πλούτο-βάζοντας και λίγη  αδέσποτη τρομοκρατία.....από το παρελθόν.

Όλα βρωμάνε....Ψιλικατζήδες είναι οι χρυσαυγίτες μπροστά στους "σοσιαληστές"-“φιλελευθέρους”….

 Πηγή: chaos-crisis

Ο αριστούχος φοιτητής του Πολυτεχνείου δηλώνει ανένταχτος

Είναι το πρώτο παιδί τρομοκρατών που γεννήθηκε στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον γιο του Σάββα Ξηρού και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, που γνώρισε και θεωρεί ως πατέρα του τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο πιτσιρικάς που είδαμε μαζί με τη μητέρα του το...

Η συνέχεια  εδώ

Πού βρίσκονται οι αποφυλακισθέντες της «17 Νοέμβρη»

Προ μηνών, το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή του «Μάρκου» της 17Ν για να επιστρέψει στο Δημόσιο, όπου εργαζόταν ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης.


Της Μαρίλης Μαργωμένου

Ο Δημ. Κουφοντίνας γράφει το βιβλίο του και κάνει μεταφράσεις. Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διαβάζει μαθηματικά. Ο Βασ. Τζωρτζάτος έχει υιοθετήσει ως χόμπι τη μαγειρική. Ο Ηρακλής Κωστάρης τελειώνει τις σπουδές του στην Πληροφορική, παίρνοντας εκπαιδευτικές άδειες από τη φυλακή. Και οι καβγάδες που μερικά χρόνια πριν ξεσπούσαν στα κελιά των τρομοκρατών της 17Ν είναι πια παρελθόν. Αλλωστε, τα πιο πολλά απ’ αυτά έχουν ήδη αδειάσει. Οι περισσότεροι από τους κρατουμένους που βρέθηκαν στη φυλακή μετά τη δίκη της «17 Νοέμβρη» είναι εδώ και καιρό ελεύθεροι. Και συνεχίζουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν – ή περίπου.
Ο Βασίλης Ξηρός, ας πούμε, ο μικρότερος αδελφός του Χριστόδουλου, αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2011 από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και επέστρεψε στην...

Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου