ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ...ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"!!!

Μ' αυτούς ωρέ θα πάρουμε την Πόλη;;;
Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί ο "πατριωτικός χώρος" έχει γίνει περίγελως, εδώ και δεκαετίες, του κάθε πικραμένου ανθέλληνα και μαρξιστή! Όταν ο σούπερ - ντούπερ, φοβερός και τρομερός "στρατηγάρας" Φράγκος Φραγκούλης βγαίνει ως άλλος Βασιλάκης Καίλας και κλαίγεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ επειδή δεν τα βγάζει πέρα, πώς μετά δεν θα γελάνε οι εχθροί του Στρατού και του Έθνους;
Σύμφωνοι, έχουν γίνει μεγάλες περικοπές στους Στρατιωτικούς: Όμως τι να πει, μεγάλε στρατηλάτη Φραγκούλη και ο κατώτερος αξιωματικός που πλέον χαίρεται αν υπάρχει φαγητό στα στρατόπεδα για να φάει μαζί με τους φαντάρους (και να πάει και στην οικογένειά του μετά!!!) ;
Τι να πουν και άλλοι απόστρατοι, που σίγουρα έχουν πολύ μικρότερες συντάξεις από έναν στρατηγό;;;

Αλλά είναι και το άλλο: Μας λέει, ο άνθρωπος που κάποιοι προβάλουν ως αυτόν που θα...μπει καβάλα στην Αγιά Σοφιά (!!!) πως σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό για να δουλέψει!!! 
Αυτό δεν είναι ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ στρατηγέ μας;
Να εγκαταλείπεις τη χώρα σου στην πιο δύσκολη στιγμή της;
Αν κάνουμε το ίδιοι όλοι οι Έλληνες, ποιος θα μείνει τελικά εδώ; 
Οι λαθρομετανάστες, για να τους κάνει κανένα αφιέρωμα η κόρη σου;
Ποια Ελλάδα, κ. Φραγκούλη; Ποιοι Έλληνες;
Αντί να βγείτε και να δώσετε το καλό παράδειγμα λέγοντας πως "ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ", κάνετε δηλώσεις παραίτησης και εγκατάλειψης!
Και το...νέο Βυζάντιο; Ποιος θα το ιδρύσει, αν φύγετε;
Αυτός είναι, Έλληνα και Ελληνίδα, ο "πατριωτικός χώρος"!
Κι αυτοί είναι οι μεγαλοσχήμονες εκπρόσωποί του!
Πόσο κορόιδα είμαστε τελικά;;;
Υ.Γ. Υπάρχει πάντως τρόπος να μην ξενιτευτεί ο υπερπατριώτης στρατηγός: Δώστε του έναν υπουργικό θώκο (τώρα που θα γίνει ανασχηματισμός), να εισπράξει και παχυλό μισθό Υπουργού πέρα από τη συνταξούλα του...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου